slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Set sminka

2.400 din

Beograd | Novi Bg.
87
0
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ivan 0665517889
Član od 19.10.2019.
Svi oglasi
 ФантасиДаи Про Макеуп Гифт Сет ће вас изненадити небројеним комбинацијама боја и висококвалитетним производима, од сјенила, хигхлигхтера, лакова за нокте, професионалних четкица, па чак и алата за маникир!  Било да сте почетник или сте већ стручњак за шминку, ова козметичка торбица је одличан избор за кућну употребу, салоне или за осигурање да изгледате беспрекорно током путовања и одмора!  Карактеристике:  Појединачни контејнер за сваку боју.  Погодно за различите тонове коже;  Погодан за употребу, лакши за ношење.  Лако се наноси и ствара јасан и бриљантан тродимензионални завршетак шминке лица.  Осетите се лагано и меко.  Дуготрајан ефекат, водоотпоран, без боје и неће стварати досадне трагове.





Ова високо пигментирана козметика је хипоалергена и направљена је од минералног уља.  Такође не садржи формалдехид, параболе и сулфате и безбедан је за употребу.

Укључује пудере за руменило, сенке за очи, сјај за усне и креме за ружеве. Идеално за многе ситуације као што су почетници, косплеј или кастинг. Не трошите новац на више шминке, све у једном испуњава ваше потребе.

Савршено за професионалну шминку смоки еиес, шминку за венчање, шминку за забаву или лежерну шминку.

Преносив и згодан за употребу.  Веома пигментисана и живахна, лако се уклапа у ваш изглед!

Пакет укључује:

68 к палета сенки за очи

3 к руж за усне

8 к руменило

4 к компактни пудер

6 к спужвасти штапић

3 к пудер за обрве

1 к лабијална оловка

1 к оловка за обрве

1 к Огледало за шминкање

Овај сет долази у елегантној и чврстој футроли, што га чини савршеним за понети са собом где год да идете, са празника, дугих путовања или једноставно током викенда.  Са укљученим алатима и козметичким предметима, овај сет ће вам дати све што вам је потребно да прилагодите свој изглед највишем могућем стандарду, као и да додате прави ниво дефиниције, за прецизан, прилагођен изглед.

Proizvod  možete poručiti preko poruke na (KupujemProdajem), a možete pozvati na broj telefona 0665517889 ili pošaljite Sms sa vašim podacima za slanje. Proizvode šaljemo postexpresom preko pošte. Poštarina se plaća uz cenu proizvoda i ona iznosi oko 300din . Pozovite  ■ 0665517889 ■kontakt osoba IVAN
ID Oglasa: #156724640
Informacije
Garancija na ispravnost robe



U koliko ima neki problem sa proizvodom imate prava na reklamaciju do 7 dana od podizanja paketa nakon toga ne uvazavamo reklamacije



U slucaju zamene jednu postarinu placa kupac jednu prodavac



Doslo je do izmene ne saljemo vise post expresom slanje bex sluzbom

Paketi do 5. kg 430 dinara preko toga skuplje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.