slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Sto Za Sminkanje 2

280 €

Veternik
70
0
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Stefan
Član od 28.08.2019.
Svi oglasi

Naš sto za šminkanje je pažljivo osmišljen kako bi Vam pružio vrhunsko iskustvo šminkanja. Opremljen ogledalom, fiokama, policama, staklom u radnoj površini i osvetljenjem, omogućava vam da se pripremite za svaku priliku - bilo da je to glamurozna večera, svadba, proslava ili profesionalni fotoshoot. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac, naš sto će vam omogućiti da postignete savršen izgled.

 


Izradjuje se od visokokvalitetne iverice, koja garantuje trajnost i stabilnost.

 


Dimenzije stola su 90x150x40 cm, ogledalo je 60x40 cm.

 


Sto je opremljen sa dodatnim osvetljenjem oko ogledala, kako biste imali najbolju vidljivost i mogli da postignete besprekoran izgled svaki put.

 


Ne šaljem kurirskom službom, moguće je licno preuzimanje u Veterniku ili dostava uz doplatu. Ukoliko živite na teritoriji Novog Sada dostava i montaža se ne naplaćuju.

 


Svaka izmena stola je moguća po Vašoj želji.

 


Uz sto se dobija utičnica i prekidač, sijalice ne.

 


Cena je za sto sa usečenim fiokama, može se korigovati ukoliko želite ručkice. (zavisi od izbora ručkica)

 


Ulepšajte svoj svet uz naš sto za šminkanje - jer zaslužujete da budete najsjajnija zvezda u svakoj prilici!

 


Za više informacija pozvati na broj ili poslati poruku (whatapp, viber, sms, kp), takodje možete pogledati ig stranicu @iverform_ns .

ID Oglasa: #165917695
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.