slika
slika
slika
1 od 3

Illy Milk Frother Mutilica za mleko

9.990 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
210
5
pre 4 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Espresso
Član od 25.01.2015.

Illy Milk Frother Mutilica za mleko

NOVO NEOTPAKOVANO Garancija 2 godine

Boje: Bela i Crna

 

Illy Milk frother, za uživanje u vašem mlečnom napitku.

Namenjen za kućnu upotrebu i male kancelarije, greje i peni mleko. Njen elegantan dizajn itouch panel dodaju poseban stilski dodir.

 

Milk Frother je napravljen od nerđajućeg čelika, što je lako za održavanje. Zahvaljujući integrisanom grejanju, nije potrebno predhodno zagrevati mleko pre nego što ga zapenite. Frother je takođe pogodan za zagrevanje kakaoa ili kuvanog vina. Ima jednostavan sistem bežične veze od 360 stepeni sa grejnim elementom. Osvetljeni dodirni funkcionalni prekidači - za penjenje tople mlečne pene, za pripremu kakaoa, za penjenje hladnog mleka, sa automatskom funkcijom isključenja.

ID Oglasa: #139057616
Informacije

Besplatna isporuka za Beograd uz kupljenu vrednost od 3000 din i više.

Napomena za isporuku:
Besplatna isporuka ne podrazumeva opštine Obrenovac, Barajevo, Grocka, Sopot, Lazarevac i Mladenovac kao i naselja Borča, Kotež, Krnjača, Kaluđerica, Resnik, Sremčica, Železnik, Batajnica, Ugrinovci i Surčin.    

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.