slika
1 od 1

Set za manikir i pedikir - elektricna turpija

2.500 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
644
8
pre 3 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Marko
Član od 14.09.2020.

Ukoliko želite da imate savršeno uređene nokte i stopala, naš set za manikir i pedikir sa električnom turpijom je sve što vam je potrebno!

Ovaj set uključuje električnu turpiju, koja je vrhunske kvalitete i omogućava precizno i jednostavno turpijanje vaših noktiju i stopala. Turpija ima nekoliko brzina i lagana je za korišćenje, što vam omogućava da postignete savršen izgled bez mnogo napora.

Set takođe uključuje i razne nastavke za turpijanje noktiju, skidanje zanoktica, oblikovanje i poliranje noktiju i uklanjanje grubih delova na stopalima. Svi nastavci su izrađeni od kvalitetnih materijala i jednostavni za korišćenje.

Uz naš set za manikir i pedikir sa električnom turpijom, moći ćete da uživate u savršeno uređenim noktima i stopalima u udobnosti vašeg doma. Nema više odlaska kod manikira i pedikira i čekanja u redovima - sve što vam je potrebno je na jednom mestu!

Nemojte propustiti priliku da imate savršeno uređene nokte i stopala u svakom trenutku. Kupite naš set za manikir i pedikir sa električnom turpijom i uživajte u profesionalnom kvalitetu uređenja noktiju i stopala kod kuće!



Rotacija do 20.000 RPM.

Izuzetno tiha i glatka - bez vibracija.

Lagani dizajn rukohvata za precizan rad.

Oblikujte i nežno očistite neudobne tvrdu kožu,   kurje oči i tvrd lepak 

I za manikir i za pedikir.

Pila za nokte se može koristiti za prirodne i vestacke  nokte.

Snaga Max: 10W.

Prekidač napred i nazad.

Prekidač za uključivanje i isključivanje.

Kontrola brzine.

ID Oglasa: #104096236
Informacije

RADNA GARANCIJA 7 DANA

 

REKLAMACIJE
*U slučaju reklamacije kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku ili lično na adresi prodavca.   

 

 

Rok dostave 1-3 radna dana na adresu.

 

ODOBRAVAMO POPUST NA VEĆU KOLIČINU ARTIKALA.

Lično preuzimanje u bloku 70  uz prethodni dogovor.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.