slika
slika
1 od 2

Chloe Chloe parfem tester

2.900 din

Beograd | Palilula
1.982
37
danas
Odgovara na 23% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dejan
Član od 14.04.2012.
Svi oglasi
> > AKCIJA Chloe Chloe parfem tester 

Naše tester parfeme odlikuje:

  • Najbolji kvalitet parfema testera
  • Najniza cena u odnosu na kvalitet
  • Tester AAA klase 100%
  • Njegova postojanost je odlična
  • Vrhunski tester parfemi prve klase
  • Veliki izbor preko 280 parfema testera

Chloe Eau de Parfum, najavljen je kao "klasični signature miris doma".
Parfem su creirali Michel Almairac i Amandine Marie. Orijentalna cvetna kompozicija uključuje božur, liči i freziju u visokim notama, ružu, magnoliju i đurđevak u srcu iznad baze od kedrovine i ambera.
Parfem ima tri lica odjednom: Chloe Sevigny, Anja Rubik i Clemence Poesy, koje promovišu tri strane mirisa (romantizam, oštrinu i senzualnost).

CHLOE je francuska modna kuća koju je 1953. osnovala Gaby Aghion. Zanimljivo je da je ovo brend koji je prvi u svetu lansirao luksuzni prê t-à -porter kao deo svoje ponude. Ova dizajnerka egipatskog porekla je svojim prvim kolekcijama ostvarila veliki uspeh, i na taj način ostvarila mogućnost da već veoma rano počne da angažuje mlade kreativce, što je i do danas ostalo deo politike kuće koja je od mnogih od njih napravila svetska modna imena. Od 1985. Chloe je postala deo švajcarske korporacije Richemont. U njoj su svoje prve dizajnerske dane proveli Karl Lagerfeld (1966 – 1983), Stella McCartney (1997 - 2001) i mnogi drugi. Chloe je danas jedan od vodećih brendova luksuzne galanterije i parfema, sa velikim brojem butika širom sveta. Od 2008. dizajner ovog brenda je Hannah MacGibbon.  
 =================================۩۞۩============================= ░░P░O░G░L░E░D░A░J░T░E░░░S░V░E░░░M░O░J░E░░░O░G░L░A░S░E░ ================================۩۞۩=============================

Licno u Beogradu ili Postexpres.   Slike šaljem na Viber ili e-mail. 065/900-9993  
ID Oglasa: #53109010
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.