slika
1 od 1

Hugo Boss The Scent For Her 100ml

22 €

Beograd | Palilula
982
21
pre 13 dana
Odgovara na 27% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Dejan
Član od 14.04.2012.
Svi oglasi
Tester parfemi TOTALNA AKCIJA! ! !  
Hugo Boss The Scent For Her 100ml  tester
  • Tester AAA klase
  • Njegova postojanost je odlicna
  • Najbolji tester parfemi
  • Izbor od preko 270 komada 

Parfem dolazi upakovan u belu kutiju kao na slici!   
Moguce je da u isporuci ponekada ne idu cepovi parfema vez samo plasticna zastita!
NAJBOLJI POPUST NA INTERNETU - PARFMI AAA PRVE KLASE! ! !  
Licno u Beogradu ili saljemo Postexpresom.  

**************************************************************************
-AKO ste u Bg mozete da testirate parfem bez ikakvih obaveza!  

Hugo Boss The Scent For Her 100ml  tester

Od početnog buđenja čula do otkrića skrivenih dubina, miris evocira na putovanje prožeto zavođenjem. U srcu ove priče krije se miris. Luksuzan i senzualan, podstiče međusobnu privlačnost u kojoj se dvoje sreću u moćnom plesu ravnopravnih. Dok se sve više zbližavaju, otkrivaju istinu svojih emocija, sa mirisom koji odražava ovu okrepljujuću igru moći.   Od trenutka kada je Jason Wu, umetnički direktor BOSS Womenswear, započeo svoj kreativni odnos sa modnom kućom u 2013, imao je jedinstvenu viziju da prenese moćne i luksuzne kodove BOSS Menswear na ženstveni segment. Inspirisan neodoljivim činom zbližavanja, Jason Wu nastoji da definiše BOSS ženu spajanjem oba sveta. Poštujući iste principe koji su oblikovali osobene kvalitete BOSS muškarca, BOSS žena je podjednako snažna, otmena i senzualna: i njegov najbolji partner. Sa razvojem mirisa, tople i sofisticirane gornje note orijentalnog osmantusa počinju da otkrivaju svoje lice – i duboko skrivenu moć. Odišući intenzitetom i mistikom, ovaj neodoljivi čin zbližavanja dovodi do neverovatne hemije u kojoj se oboje prepuštaju moći THE SCENT.

  • Gornje note: bela frezija, breskva
  • Srednje note: osmantus
  • Donje note: kakao
░░P░O░G░L░E░D░A░J░T░E░░░S░V░E░░░M░O░J░E░░░O░G░L░A░S░E░ ================================ஜ۩۞۩ஜ=============================
ID Oglasa: #48605757
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.