slika
slika
1 od 2

ARMANI Acqua di Gio - parfem tester

3.000 din

Beograd | Palilula
2.296
45
danas
Odgovara na 22% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dejan
Član od 14.04.2012.
Svi oglasi
Armani Acqua di Gio tester

Tester AAA klase


Njegova postojanost je odlicna


Vrhunski tester parfemi prve klase


Veliki izbor preko 280 parfema testera


NAJBOLJI POPUST NA INTERNETU - PARFMI AAA PRVE KLASE! ! !  
Parfem dolazi u beloj tester kutiji!  
Licno u Beogradu ili Postexpres.  

Acqua di Gio pour Homme od Giorgio Armani-ja je osvežavajući, muževan, dugotrajan i privlačan muški parfem. Ovaj parfem je inspirisan mediteranskim vulkanskim ostrvom Pantellerie i otvara se svežim notama pomorandže, lajma, mandarine, jasmina, bergamota i limuna. U srcu ovog prijatnog, opuštajućeg i elegantnog parfema su ciklama, muškatni orah, rezeda, korijander, ljubičica, bela frezija, morske note, breskva, zumbul i ruža, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota ambera, pačulija, mahovine, kedra i belog mošusa.

=================================ஜ۩۞۩ஜ============================= ░░P░O░G░L░E░D░A░J░T░E░░░S░V░E░░░M░O░J░E░░░O░G░L░A░S░E░ ================================ஜ۩۞۩ஜ=============================
ID Oglasa: #47885741
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.