Negoslav

Inđija

Član od: 13.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam mobilni telefon(apple iphone x), doticni je poslao telefon sa napuklim zadnjim staklom (ledjima) dok na slikama iz oglasa nije bilo nikakvih ogrebotina, dogovorili smo se da podelimo trosak zamene ledja, on je to prihvatio i rekao da ce uplatiti novac, proslo je 12 dana novac nije hteo da uplati zatim se javio i uplatio ali ne ceo iznos dogovorenog novca. Kao dokaz imam sve prepiske sa njim. Ne znam sta reci skroz ne ispostovan dogovor tako da sam primoran da ocenim negativnom ocenom. Ako doticni ispravi ovu gresku, spreman sam da uklonim negativnu ocenu.
Prvo i osnovno. Novac je uplacen. Lik je neverovatan lazov. Nikakva pukotina,vec ogrebotina,sto mu je i predoceno. I pored svega mu uplatim. Cenu spustio za 30evra. Pa covek hoce iphone x za 50evra. A zamolio bih administratore da povedu malo vise racuna onlaznim nalozima. Lik u svom posedu ima 4naloga. Sa jednog daje pozitivnu jer je sve bilo po dogovoru,a sa drugog naloga negativnu iz njemu znanih razloga. Neverovatan propust samog administratora. Pogledajtr samo njegove ocene. Nikako ne savetujem saradnju

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo jedne negativne ocene za ovog deliju. Memorija probana na dva cipseta u AMD am2 i intel 775 socketima. Sta reci ima nas svakakvih najgori su ovi sto se prodaju za sitne pare. Lepo sam ga pitao da li je memorija ispravna. On je odgovorio pa naravno da jeste. A racunari u koje je stavljana piste li piste i uredno nerade. Zaobidjite ga kako znate i umete. Sitne su ovo pare da bih se sa njim baktao uopste ali ovo je stvarno zalosno. Napominjem da se u ove stvari odlicno razumem te da je bespredmetno bilo sta odgovarati na sve ovo sto sam rekao.
memorija izvadjena iz racunara koji je radio na njoj.prodata jer mi ne treba.kako da kazem da ne radi?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.