slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 18

Vikendica sa bazenom - 35 min od Beograda

Kontakt

Beograd | Novi Bg.
Dostupno odmah
93
2
pre 11 dana
Tehnika Oglasi
Član od 13.01.2012.

Vila La Bella Vita

 

 

Ovu jedinstvenu gostinsku ponudu čini novokomponovana kuća sa modernim bazenom, udaljena svega ~30min vožnje od Beograda. Smeštena na potezu između gradskih planina Avale i Kosmaja, ova oaza mira i komoditeta je savršen izbor za opuštajući luksuzan odmor, ali i intimno okupljanje i proslave sa najbližima.

Vila je definisana pedantnim imanjem gde osim dominantnog zelenila, i stilskih elemenata eksterijera - glavnu reč vodi luksuzan opis objekta kao i položaj placa. U sklopu sadržajnog dvorišta kuće nalazi se moderan bazen sa toplotnom pumpom i noćnim osvetljenjem koji je uvek pogodan za gostinsku upotrebu i uživanje. Tu su i rekviziti za igru i rekreaciju - odbojka/košarka u vodi, mini stoni tenis, dušeci, lopte i slično. Gostinski plato oko bazena je idealno mesto za opuštanje na ležaljkama bilo da dočekujete noć i zalazak Sunca ili uživate tu u prvim jutarnjim trenucima. Jedinstven kutak je i deo sa fire pit-om, gde uz otvoreni noćni plamen možete da se zapričate i stvarate posebne trenutke sa Vašim najbližima. Čitavo imanje je pokriveno noćnim osvetljenjem koje daje poseban šarm i stvara nezaboravnu atmosferu za goste.

Objekat je pogodan za porodični boravak, gradski beg, okupljanje sa kolegama u neformalnoj atmosferi, praznične dane i odmore kao i sve vrste intimnih proslava koje se uklapaju u ideju imanja i pravila kućnog reda. U toku dnevnog boravka, na imanju može biti i do - 20 osoba.

Gostinska kuća je savremenog karaktera, u potpunosti opremljena za noćenje i boravak u njoj. Enterijer je otvorenog karaktera, pa tako zbog dosta staklenih profila imate prikaz bašte i imanja. Prostani dnevni boravak, trpezarijski element, moderna kuhinja i kupatilo daju impresiju udobnog prostora koji će u toku Vašeg najma predstavljati dom. Tu je i spavaća soba sa bračnim krevetom, krevet na razvlačenjem u dnevnom boravku - a ukupan spavaći kapacitet kuće je - 4. Na raspolaganju su Vam i osnovne sanitarije i potrepštine, TV sadržaji i Wi-Fi. Vaši ljubimci su dobrodošli uz lični nadzor.

Dobro došli…

 

Ranim danima - 200e

Petak-Subota-Nedelja - 250e

 

Na 3 i vise dana popust 20%



 

 

ID Oglasa: #166147714
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.