slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Zemljište u Šidu

Kontakt

Beograd
12
0
pre 29 dana
Daw Transfer Real Estate Spv
Član od 12.12.2023.
Svi oglasi

NA PRODAJU SU NEPOKRETNOSTI PUTEM DIREKTNE PRODAJE OD STRANE PRODAVCA sledećih nepokretnosti:

 

·        Zemljište u građevinskom području, njiva 3. klase, ukupne površine 11.498 m2, sve postojeće na katastarskoj parceli br. 5170/1, potes Veljka Paunovića, upisane u listu nepokretnosti br. 6339, KO Šid, sa obimom udela u pravu svojine Prodavca 1 od 1/1;

 

Nepokretnost se nalazi u građevinskoj zoni u Šidu, u ulici Veljka Paunovića, površine 11498 m2.

 

Navedena nepokretnost nalazi se u vlasništvu Prodavca, privrednog društva Ogranak LCL Opportuities SV S. a r. l Beograd- Savski Venac i sva zainteresovana lica mogu poslati svoju ponudu na mail lcl@vp. rs, kao i zahtev za razgledanje imovine.

 

Kupoprodajni ugovor se zaključuje pred nadležnim javnim beležnikom, a prodaja nepokretnosti se vrši u viđenom stanju.

 

Pozivaju se sva zainteresovana lica da učine ponudu za zaključenje ugovora o prodaji prethodno opisanih nepokretnosti (svih zajedno, ili nekih od navedenih), pozivom na tel. 011/455-10-35 ili slanjem upita na mail  lcl@vp. rs . Preko navedenog kontakta potencijalni kupci se mogu obratiti i radi dobijanja detaljnijih informacija o samoj nepokretnosti. Ponuđači su slobodni da upute cenu po sopstvenom nahođenju.

ID Oglasa: #165120550
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.