slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Dvosoban LUX stan

750 €

Beograd | Savski venac
119
3
pre 23 dana
Vesna
Član od 16.06.2018.
Svi oglasi

Stan je Lux, na odličnoj lokaciji, u mirnom kraju u blizini Belog dvora.  

Nalazi se u mirnoj ulici sa novim zgradama, udaljen dvadesetak minuta vožnje od centra grada, pogodna za one koji traže oazu izolovanu od gradske vreve. Zgrada je mala, jednostavnog, modernog eksterijera.  

Stan se nalazi na visokom prizemlju. Sastoji se od ulaznog hodnika koji vodi do dnevnog boravka koji čini jednu celinu sa kuhinjskim i trpezarijskim delom, zatim degažmana, spavaće sobe sa terasom,   kupatila.  

Stan je kompletno opremljen. Nameštaj je prijatnih boja, modernog,   jednostavnog dizajna. Stan je izuzetno prijatan i svetao.  

Za budućeg zakupca obezbeđeno je  parking mesto.  

U blizini zgrade je  autobuskog stajalište za mini bus.  

Stan je  odmah useljiv.

_________________________________________________________________________________________________

The Lux apartment, in an excellent location, in a quiet area near the White Palace.

It is located in a quiet street with new buildings, a twenty-minute drive from the city down toun, suitable for those looking for an oasis isolated from the hustle and bustle of the city. The building is small, with a simple, modern exterior.

The apartment is located on the high ground floor. It consists of an entrance hall that leads to the living room, which forms one unit with the kitchen and dining area, then a hall, a bedroom with a terrace, and a bathroom.

The apartment is fully equipped. The furniture has pleasant colors, a modern, simple design. The apartment is extremely pleasant and bright.

A parking space is provided for the future tenant.

Near the building is a bus stop for a minibus.

The apartment is ready to move.

ID Oglasa: #165093297
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.