slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Izdajem stan u Ripnju

200 €Fiksno

Beograd | Voždovac
301
8
pre 13 dana
Zoran
Član od 10.01.2024.
Svi oglasi

Izdajemo opremljen stan u Ripnju, u  Srednjem Prnjavoru. Stan je kao zaseban sprat u kući, sa odvojenim ulazom. Stan se nalazi u blizini centra Ripnja gde se nalazi sva potrebna infrastruktura (Vrtić, škola, pijaca, marketi, kafići, pekare. . . ) Na samo 500 metara se nalazi stajalište linije 404, a na 1 km staje čak 7 autobuskih linija koje idu do Trošarine i do glavne autobuske stanice. Najbliža prodavnica se nalazi na samo 800 metara.  

Stan se sastoji od velike terase (oko 23m2) na kojoj se nalazi drveni sto i klupe za uživanje u lepim danima. Pored toga, na terasi se nalazi i fotelja na rasklapanje, na koju se možete zavaliti i uživati u prelepim zalascima sunca. Tu je i cipelarnik, kao i šporet, na kom možete pripremati hranu, bez kuvanja u samom stanu.  

Sa terase ulazite u prostrani dnevni boravak, moderno opremljen sa svim što vam je potrebno.   Visokokvalitetna ugradna rerna i ringle omogućavaju vam ugodnu pripremu obroka, mašina za sudove je tu da vam olakša posao, a kutak pored visokih prozora pruža nezaboravan pogled svakog dana. U dnevnom boravku se nalazi i klima uređaj.  

Iz boravka se ulazi u veoma prostrano predsoblje u kom se nalazi kompjuterski sto i stolica, gde možete obavljati vaše radne zadatke. U predsoblju se nalazi i kombinovani frižider i veliki ugradni ormar (za npr. prljav veš, sredstva za čišćenje i ostalo).  

 

Iz predsoblja ulazite u malo, ali funkcionalno kupatilo.

 

Tu je i spavaća soba sa bračnim krevetom i velikim prostorom za odlaganje stvari.

 

 

U cenu je uključen bežični internet i topla voda u razumnim količinama!

U stanu se nalazi još jedna odvojena spavaća soba koja se može koristiti uz posebnu doplatu i u dogovoru sa vlasnicima.

Doplaćuje se struja po potrošnji i voda (oko 900 dinara mesečno) 

Ispred ulaza u stan nalazi se i parking mesto, a u dogovoru sa vlasnicima moguće je korišćenje dvorišta za roštiljanje, kao i velikog sklopivog bazena tokom letnjih meseci.

 

Obavezan je depozit u visini jedne stanarine.

ID Oglasa: #165851901
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.