slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

Potpuno namešten, dažbine uračunate

250 €

Beograd | Palilula
Dostupno odmah
363
6
pre 8 dana
Dragan
Član od 17.09.2011.
Svi oglasi

Potpuno namešten stan - kućica u dvorištu sa posebnim ulazom sa ulice i mestom za parking. Plaćanje mesečno uz depozit u visini jedne kirije koji se može platiti u dva dela. U kiriju su uračunate sve dažbine, dakle u tu cenu ulazi struja, voda, WiFi internet brzine do 200 Mbita,  infostan i TV (samo naši kanali). Stan je predviđen za jednu ili dve osobe.

Stan poseduje kuhinju sa sudoperom, visećom kuhinjom, frižiderom i šporetom, kao i kompletno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i veš mašinom. Takodje ima kompletne sudove i escajg. Potpuno namešteno za dve osobe.  Ima inverter klimu za grejanje zimi i hladjenje leti.   Ispred kućice je zatravnjeno dvorište  tako da se može sedeti napolju kad je lepo vreme. Odmah useljivo. Blizu je stanica beovoza, a autobuske linije vas povezuju sa svim delovima grada. Bez kućnih ljubimaca. Ne izdajemo stranim državljanima.

ID Oglasa: #166127871
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.