slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 18

Zlatibor centar luksuzni apartman 40m2

Kontakt

Zlatibor
1.358
27
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bgd-Sport
Član od 12.11.2012.
Svi oglasi
Izdajem jednoiposoban namesten apartman na Zlatiboru, sa odvojenom spavacom sobom, pogodan za cetiri osobe, velicine 40m2, u uzem centru, blizu hotela Mona, udaljenost 10 minuta hodom do Kraljevog trga, jezera, panorame, Grand Irish pub-a, pijace i Gold gondole. U blizini su prodavnice Idea, Maxi, Aroma. Besplatan parking. U zgradi ima skijasnica i Spa centar (sauna, djakuzi, spoljasnji bazen-sezonski otvoren). Ulaz u Spa centar se dodatno placa.

Gost ulazi prvog dana boravka posle 13h, a izlazi poslednjeg dana ujutru do 10h, ili po dogovoru. Rentira se za minimum tri noci.  Za boravak 5 i vise noci dobija se popust.  Cena smestaja se razlikuje tokom drzavnih, verskih i novogodisnjih praznika.

Nova kvalitetna gradnja, odlicna zvucna i toplotna izolacija. Apartman ima opremljenu kuhinju sa usluznim Dolce Gusto aparatom za kafu, kupatilo, odvojenu spavacu sobu sa bracnim krevetom, u dnevnoj sobi nalazi se ugaona garnitura sa mehanizmom na razvlacenje i udobnim dusekom za dve osobe, i terasa (izlaz na terasu iz dnevne i spavace sobe). Enterijer dizajniran u modernom i otmenom stilu. Pogodno za parove i porodicu sa decom. Apartman ima rasklopivi krevetac sa dusekom za decu ako je potreban. Obezbedjena cista posteljina, peskiri, papuce, brz i stabilan WiFi, kablovska TV, parking.   

Okruzen cistim vazduhom i prijatnim ambijentom izolovanim od buke i lepim pogledom sa terase. U blizini se nalazi kafic i restoran sa uslugom svedskog stola.

Kontakt: +381 64-302-77-60, +381 64-302-59-55
ID Oglasa: #145906001
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.