slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 18

Surčin, novo, lux, parking

500 €

Beograd
71
4
pre 13 dana
Egal Team
Član od 21.09.2023.
kp izlog

Egal Team vam predstavlja stan 3.0 po strukturi, nov, na 2/2, sa parking mestom.  

 

MIRKOLOKACIJA:  novo naselje u Surčinu posle bazena Holivud, u blizini autobuskog stajališta sa više linija, blizina prodavnica i ostalih uslužnih radnji. Mirno okruženje, porodične kuće i manji kompleksi novih zgrada, apartmana za izdavanje, zbog neposredne blizine aerodroma, čine ovu lokaciju atraktivnom za život.  

 

NEKRETNINA: manja zgrada useljena 2023. god. sa malim brojem stanova, uređenim dvorištem i pripadajućim parkingom, kao i dovoljnim brojem parking mesta za vaše goste. Stan ima grejne površine 47m2, a ostalo čini terasa koja se prostire dužinom celog stana sa koje se pruža fantastičan pogled. U stanu je grejanje na el. kotao ili klimu, te su troškovi stanovanja povoljni. Stan je savršenog rasporeda, otvorenog koncepta za dnevni blok, a spavaći je izdvojen hodnikom. Prozori su PVC, alu roletne, kuhinja je sa ugradnim elementima i belom tehnikom (frižider, šporet, aspirator), ugradni plakar i krevet u spavaćoj sobi. Jugozapadne je orjentacije, te je svetao.  

 

DIMENZIJE: soba 2,8mx2,2m i druga soba 3,2m x 2m.

 

STANARI: potrebni stanari na duži vremenski period, zaposleni sa redovnim primanjima, uz jedan depozit i mesečno plaćanje. Za strane državljane je 3 depozita i mesečno plaćanje. Dozvoljeno za pušače, ali ne i za kućne ljubimce.  

 

PREDNOST:  brza konekcija auto putem sa Novim Beogradom, parking mesta i stan je potpuno nov nikad useljavan.

am predstavlja stan 3.0 po strukturi, na 2/2, sa parking mestom.

Broj u Registru posrednika: 1685
ID Oglasa: #165975574
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.