Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nekretnine | Iznajmljivanje > Stanovi | Trosobni i veći

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Vračar, Kralja Milana, Centar 90m2, 3.0

999 €

Beograd
65
1
pre 13 dana
Dušan
Član od 31.08.2014.
Svi oglasi

U jednoj od glavnih ulici Beograda, Kralja Milana, preko puta Beograđanke, izdaje se stan, koji može biti za stanovanje i/ili poslovni prostor.

Odličan 3-soban stan, 90m2, salonac (visine 3.40m) sa centralnim grejanjem, na prvom spratu u pasažu. Izolovan od buke, gradjen starom opekom, debljine zidova 50cm, prostor poseduje dva ulaza sa sigurnosnim vratima, pvc stolarijom (prozorima). Komplet renoviran sa instalacijama, podnim i zidnim oblogama.  

Sastoji se od degažmana, hodnika, tri sobe/kancelarije, kuhinje i kupatila. Ulaz u sobe/kancelarije je iz hodnika.

Idealan za (mirniju delatnost) programersku kuću, školu stranih jezika, advokatske kancelarije, fitnes, yogu itd. Ispod stana/poslovnog prostora su lokali. Izuzetno mirno za život i/ili rad.

video stana na:

https: //www. youtube. com/shorts/0wdShg-Vxcc

NAPOMENA: Agencije mogu dovoditi svoje klijente i od njih naplatiti proviziju. Nismo zainteresovani za drugi vid saradnje, niti za oglašavanje preko agencija.

ID Oglasa: #164965373
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.