slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Garazno parking mesto 12,5m2 ul. Vranjska Lipov lad - Lion

14.990 €

Beograd
38
2
pre 10 dana
Stefan
Član od 09.05.2011.
Svi oglasi

Prodajem odlicno uknjizeno garazno parking mesto od 12,5m2 u luksuznoj novogradnji iz 2013. godine.  

 

Vranjska ulica, u kraju Lipov lad - Lion na Zvezdari, granica sa Crvenim krstom, potez pocetak Vojislava Ilica - Bulevar, u delu kod ugla sa ulicom Trajka Stamenkovica i u blizini Gvozdiceve, Prespanske i Bulevara kralja Aleksandra.  

 

Nalazi se na -1 nivou garaze, na klackalici, donji nivo. Visina je 160 cm. Duzina 5 metara, sirina mesta 235cm. Staju sva vozila sem dzipova. Cak i poneki cross model moze doci u obzir.  

 

Ali najkomfornije je za manje automobile.  

 

Odlicno mesto i polozaj u garazi za manevrisanje. Najsire mesto i platforma u garazi.  

 

Garazni prostor je u savrsenom stanju, kako zbog kvaliteta samog enterijera tako i zbog redovnog odrzavanja i genralnog remonta svih sistema koji je bio u januaru ove godine. Ima i prirodnu ventilaciju preko prozora. Sve je savrseno suvo uvek i nikada nikakvih problema nije bilo sa fukncionisanjem bilo cega, sto je jako retko! Odlicna izolacija u prostoru, garaza je uvek cista, kao i vas auto koji uvek ostaje suv cist i uvek na temperaturi kako treba.  

 

Svi sistemi u garazi i vezano za garazu su u perfektom stanju i sve se redovno odrzava.  

 

Auto lift i najbolji - Wohr nemacki parking sistem klackalica.  

 

Ovo mesto je pogodno svim stanovnicima Zvezdarskog dela Crvenog krsta, Lipovog lada, Liona, a najpogodnije stanovnicima Vranjske ulice, Trajka Stamenkovica, Gozdiceve, Prespanske i Dojranske, Despota Olivera, kao i Bulevara kralja Aleksandra.  

 

Prodaje se po realnoj i vrlo povolinoi ceni s obzirom na kraj u kome se garazno mesto nalazi i cene u kraju, kao i to da je na ulicama u kraju gotovo nemoguce naci bezbedno mesto.  

 

Idealno i kao investicija zbog povoljne cene i mogucnosti izdavanja zakupcu za 100 eur mesecno.  

 

Prodaje se od vlasnika licno, bez provizije. Sto je dodatna usteda.  

 

Agencije stop.  

ID Oglasa: #166190302
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.