slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

64m2 Backi Jarak.

82.400 €

Novi Sad
61
0
pre 11 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
King
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Samo kod nas u ponudi! Predstavljamo Vam odličnu spratnu kuću na ulazu u Bački Jarak. Kuća je na odličnoj poziciji, paralelna ulica sa glavnim putem koji povezuje Temerin i Novi Sad. Ušuškana od glavnog saobraćaja, predstavlja pravo rešenje za porodičan život. U blizini su sva aktuelna dešavanja, autobuska stajališta, prodavnice, škola, ambulanta. Kuća građena čvrstim materijalima, ciglom. U prizemlju je dnevni boravak, komforna spavaća soba, hodnik i kupatilo. Na spratu se nalazi dnevni boravak, kuhinja, 2 manje sobe, terasa, ostava i kupatilo. Kuća takođe poseduje veliku podrumsku prostoriju, kao i garažu u dvorištu ! Fasada, krov, kapija i prilaz su u dobrom stanju i ne zahtevaju ulaganja. Na gornju etažu se može ući spolja redovnim, ali i iznutra kružnim stepenicama. Grejanje je trenutno na drva (čvrso gorivo), a radijatori su provučeni kroz celu kuću i kuća ima mogućnost grejanja na gas. Uz određena ulaganja, kuća može biti izvanredna ! Odličan potencijal. Za sve informacija, kao i fizički gledanje kuće, kontaktirajte Vašeg agenta prodaje ! Topla preporuka !

 

Agencijska sifra 522983
Broj u Registru posrednika: 711
ID Oglasa: #162369718
Informacije

''King Nekretnine''

Višegodišnje iskustvo u prodaji stanova, kuća, placeva i lokala nam je glavni adut i ključ sigurnosti koji dajemo našim klijentima kada dođe do ovog velikog koraka. Da bi se osećali sigurno da ste našli pravu agenciju i agenta, pristup mora biti profesionalan, ali i efikasan, a naša agencija i agenti za nekretnine su upravo to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.