slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Bežanijska kosa, Karingtonke, kuća, prodaja

699.000 €

Beograd
155
5
pre 13 dana
Egal Team
Član od 21.09.2023.
kp izlog

Bežanijska kosa 1, Karingtonka, 206m2 sa garažom i 3,28ari dvorišta, CG, 5.0, uknjižena, cena 699000.

 

Mikrolokacija: neposredna blizina OŠ: "Borislav Pekić", apoteke, vrtića, igraonice.  

Blizina IDEE, Meka, robne kuće, Airport City-ja, blokova 63 i 64.

 

Nekretnina: zidana 1990-tih godina, fasadna cigla, CG, centralni bojler, inverter klime, spušteni plafoni sa urađenom rasvetom, ugradni plakari sa ogledalima, bajcovan parket, alarmni sistem, ulaz iz kuće u garažu. Kosine na poslednjem spratu idu od 1,3 i 1,9, visina plafona 1,60.   Kuća je u osnovi 50m2 plus zastakljeni letnjikovac, plus 3,28 ari bašte.

 

Struktura: u suterenu se nalaze đakuzi i sauna, dva kupatila, igraonica, na prizemlju su predsoblje sa kupatilom, hodnikom za garažu sa plakarom za kofere, kuhinjom sa trpezarijom, dnevnim boravkom sa kaminom, i zastakljenim letnjikovcem.

 

Prvi sprat: hodnik, kupatilo i dve spavaće sobe.

 

Drugi sprat: hodnik kupatilo i dve spavaće sobe.

 

Prednost: najveća prednost je dobro okruženje, miran kraj, privatna bašta, garaža i još jedno parking mesto na ulici ispred kuće, za veliku porodicu sa malo starijom decom zbog stepeništa, intimnost i privatnost u samoj kući zbog etaža, mogućnost rada od kuće (kancelarije od letnjikovca), i naravno tu je i đakuzi i sauna za opuštanje, a za društvo je tu veliki bilijarski sto. Podno grejanje na terasi, ulaznom stepeništu i ulaznom delu dvorišta.  

Ova nekretnina je uknjižena na 193m2, plus lođa, plus garaža od 13m2. Može se kupiti iz kredita banke.  

Preporuka agencije Egal Team!

Broj u Registru posrednika: 1685
ID Oglasa: #164359503
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.