slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 18

Grocka, Smederevski put, porodicna kuca

120.000 €

Beograd
Dostupno odmah
153
1
pre 10 dana
Jasmina Ćirović
Član od 03.12.2014.
Svi oglasi

Породична кућа, потпуно опремљена, укњижена, 90м2, плац 15 ари, власништво 1/1. На локацији одличној за мир и уживање, или развој сопственог бизниса. Грађена на темељима старе куће, са хидроизолацијом, термичка и звучна изолација зидова. Столарија алуминијм и ПВЦ, Немачке прозводње. Подне оболге комбинација дрвеног бродског пода и гранитних плочица. Кухиња зидана, камен и мермер. Купатило обложено гранитним плочицама италијанске производње у комбинацији са мермером, уграђен Геберит систем за тоалетну шољу и биде. Централно грејање са унутрашњим котлом на пелет (МБ-18) и алуминијумским радијаторима. Инвертер клима Мидеа 18. Прикључена на градски водовод, поседује и сопствени бунар. Септичка јама. Електрични прикључак, прикључак за телефон и кабловску коришћен МТС.

Велики дневни боравак са трпезаријом, кухиња, две спаваће собе, купатило и два пространа ходника. Тераса целом дужином куће. Тавански простор неискорићен (могуће уређење у стамбени простор), урађене спољашње степенице. Две оставе у оквиру куће, посебан улаз. Помоћни објекат од око 30м2 није укњижен.

Плац од 15 ари, раван, правоугаоног облика излази на главну саобраћајницу, Смедеревски пут. Младе саднице воћа различитих врста.

Документација уредна, употребна и грађевинска дозвола, могућност и даље градње.

Информације на бројеве 062/537-270 и 064/55 00 586

Цена 120.000 еура.

ID Oglasa: #166172021
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.