slika
slika
slika
slika
1 od 4

Kuca 146m2

721.000 €

Novi Sad
132
0
pre 11 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
King
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Sa ponosom vam predstavljamo jedinstvenu nekretninu na tržištu! Ukoliko imate želju da započnete svoj biznis i oprobate se u ugostiteljskim vodama ili nekom drugom obliku poslovanja, imamo priliku za vas. Ova nekretnina nalazi se u srcu Sremske Kamenice, a lokacijski ispunjava sva očekivanja neophodna za dalji razvoj posla i ostvarenje punog potencijala. Pozicionirana je na samo stotinak metara od budućeg mosta, nedaleko od centra Sremske Kamenice i na svega 10 minuta vožnje do Fruške gore. Objekat sa višegodišnjim ugostiteljskim poslovanjem na samoj obali Dunava čini prostor od 240m2, a sastoji se od prizemnog dela koji čine sala za nepušače, dva sanitarna čvora, kuhinja koja ima odličnu komunikaciju sa drugim delovima restorana i magacinski prostor, dok gornju salu izdvaja prelepi pogled na baštu restorana koja izlazi na samu obalu Dunava. Porodičnu kuću čini i stambeni deo koji se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatila. Pored glavnog ulaza, kuća poseduje i sporedni ulaz sa zasebnim dvorištem, kao i tavanski prostor koji ima mogućnost adaptacije u još jednu stambenu jedinicu. Ispred restorana nalazi se prostrana terasa namenjena za goste ugostiteljskog objekta i parking za više vozila. Kuća poseduje grejanje na gas sa ugrađenim podnim grejanjem, izolovana je, a veća investiranja u renoviranje prostora nisu potrebna s obzirom da je veći deo kvadrature izgrađen pre dve godine. U sklopu porodičnog poslovanja jeste i ogromna bašta koja ovoj fantastičnoj nekretnini daje magičan utisak. Zamislite da sa svojim najbližima uživate u porodičnom obroku dok ste okruženi prirodom, pogledom na reku Dunav i znamenitosti Novog Sada kao što su Petrovaradinska tvrđava i novosadski mostovi. Na sve to dodajte toplinu ovog porodičnog posla i količinu ljubavi i uloženog truda, i dobijate nestvarnu sliku idile na svega 10 minuta od Novog Sada. Ukoliko prepoznajete potencijal ovog jedinstvenog prostora i poslovanja koje koristi sve lokacijske benefite, zakažite termin gledanja i uverite se u ovu sjajnu i dugoročnu investiciju!   Agenciska sifra:509821

Broj u Registru posrednika: 711
ID Oglasa: #153237332
Informacije

''King Nekretnine''

Višegodišnje iskustvo u prodaji stanova, kuća, placeva i lokala nam je glavni adut i ključ sigurnosti koji dajemo našim klijentima kada dođe do ovog velikog koraka. Da bi se osećali sigurno da ste našli pravu agenciju i agenta, pristup mora biti profesionalan, ali i efikasan, a naša agencija i agenti za nekretnine su upravo to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.