slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Kuća na planini Rudnik

39.000 €

Gornji Milanovac
176
0
pre 11 dana
Miodrag Radičević
Član od 03.06.2012.
Svi oglasi
Prodajem kuću u varošici Rudnik, na padinama istoimene planine. Kuća ima četiri nivoa, podrum koji je moguće pretvoriti u stambeni prostor, prizemlje koje je doradjeno za stanovanje, prvi sprat i podkrovlje (nisu doradjeni). Kuća je izgradjena 1991 godine. Ima priključenu struju i gradsku vodu. Uz kuću je dozidana garaža.

Ja sam vlasnik 1/1. Kuća je uknjižena i legalizovana.

Od kuće se pruža predivni pogled na varošicu Rudnik i na okolna podrudnička sela. Nalazi se u pojasu vazdušne banje Rudnik, koja je za to proglašena još 1922 godine.

U kuću Ima ulaganja, ali imate osnovu za dalje sredjivanje. Prilikom gradnje kuće se nije štedelo, ugradjeno je 30 % više materijala od predvidjenog projekta. Do kuće dolazi asfaltni put. Kuća se nalazi na 500 metara od centra varošice Rudnik. Gornji Milanovac je udaljen 15 km, Čačak 36 km.

Kroz Rudnik prolazi regionalni put Mladenovac - Topola - Gornji Milanovac. Rudnik je odlično mesto za život, u varošici postoji osmogodišnja škola, vrtić, 4 prodavnice, pošta, autobusko stajalište, 2 kafića, 1 restoran, 1 hotel. U lokalnom rudniku olova i cinka konkurs za posao je stalno otvoren, tako da je i potencionalno zaposlenje radno sposobnim muškarcima moguće.

Dok ovo čitate, vazduh u vašem gradu je nažalost enormno zagadjen. Doselite se na Rudnik, spasite sebe i svoju porodicu, ovde ćete disati punim plućima.

Za ostale informacije pozovite na broj: 032 755 054
ID Oglasa: #166210718
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.