slika
slika
slika
1 od 3

Kuća na prodaju u Beloj Crkvi

34.000 €

Bela Crkva
483
3
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Retroshop
Član od 21.03.2019.
Svi oglasi
Prodajem tipsku kuću iz 70-ih god. u Beloj Crkvi (Južnobanatski okrug) u ulici Vojvođanskih Brigada br. 31, u blizini Gradskog jezera i centra grada. Kuća od 90m2 unutrašnjeg stambenog i još toliko dvorišnog prostora (podrum, terasa-trem, nastrešnica, šupe, ambar, poljski wc). Unutrašnje prostorije: dve sobe do ulice, kupatilo sa hodnikom i odvojenim ulazom, dnevna soba, kuhinja, špajz (sa izlazom na tavan). Kuća je čvrste gradnje, karatavan sa izolacijom, zdrava bez vlage, kanalizacija, voda, struja, kablovska televizija i internet, enterijer sređen zajedno sa novim sobnim pvc prozorima, trofazna struja u svim sobama i mogućnost grejanja na čvrsto gorivo u svim sobama zajedno sa kuhinjom, bez ulaganja odmah useljiva, prodaje se bez nameštaja. Poseduje vlasnički papir, legalizovana, bez tereta, vlasnik 1/1.

Dvorište je zajedničko sa još jednom spratnom kućom mladog bračnog para, isparcelizovano i podeljeno katastarski (moguće postavljanje zida ko želi).

Više slika (dvorišta i enterijera) šaljem na viber, vacap.
Kontakt tel. 0665709211
ID Oglasa: #164433391
Informacije
Pogledajte moje oglase, ima zanimljivih stvari.

Robu šaljem PostExpressom, moguća je uplata na žiro račun pre slanja.

Apelujem na kupce da dobro pročitaju opis oglasa.

Članovima koji imaju negativnih ocena kao i osobama bez naloga na kp robu šaljem isključivo nakon uplate na račun.

Za veće predmete preko 1,8m lično preuzimanje.

Srećna kupovina! : )
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.