slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Kuća sa imanjem u Siciliji/ Italija

499.000 €

Beograd | Novi Bg.
Dostupno odmah
187
7
pre 13 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Goran Stojanović
Član od 11.04.2013.
Svi oglasi

Pietretagiate pokrajina Trapani, Sicilija Italija, vlasništvo 1/1 nad imovinom . . . Nekretnina uključujuje kuću u maslinjaku u provinciji Pietretagiate u Trapani, Sicilija. Maslinik površine 6 ha/60.000 m2. . 1350 zrelih stabala maslina Nocerala od 32 godine . 350 zrelih stabala 100 godina maslina Zasađeno na ravnom zemljištu u profesionalnom redu. 4 mesta za navodnjavanje. Vrlo lak pristup imanju uz glavni ulaz ili drugi. Asfaltni put sa dve strane imanja. Drveće održava lokalni proizvođač maslinovog ulja, mlin je udaljen samo 3 km od mog imanja. Imamo ugovor o zakupu maslina. On plaća sve troškove koji nisu veliki, a žetvu drži. Odlučio sam da ostane tako da se za drveće brine. Glavni ulaz u imanje kroz kapiju praćen prilazom obloženim stablima limuna i drugim drvećem i vegetacijom. Jednostavna kuća u rustikalnom stilu u dobrom stanju od 135 m2 sa terasom. Centralno grijanje i topla voda sa plinskim individualnim plinskim bojlerom u kontejneru ukopanom u zemlju 50 metara od kuće. Strujom i tekućom vodom imanje snabdeva opština. Može da instalira internet bez problema. Stari kameni pod u prizemlju. Pločice na prvom spratu sa prelepom keramikom. and Voodvork. Osnovno kupatilo na 1. spratu i kupatilo u prizemlju. Svaka soba ima prozore sa obe strane, i francuska vrata koja izlaze na natkrivenu terasu. Na spoljnoj terasi se nalazi i 1 punjač sa umivaonikom. Odmah useljiva kuća. Neki mali radovi na čistoći i poboljšanju (farbanje, vodoinstalaterski radovi) na zgodu. Mogućnost izgradnje do 600 m2 na zemljištu, na 8 m visine, što dodatno daje površinu od 1200 m2 stanovanja jer opština odobrava 100 m2 po hektaru.

 

 

 

 

Posedujem dokumenta koja se zovu urbanistička destinacija dobijena od nadležnih lokalnih vlasti Ili se može produžiti kuća, ili se mogu izgraditi vile, ili se može izgraditi jedna jedinica. Veoma interesantno za potrebe malog hostela (noćenje sa doručkom). Veliki mir i zelenilo, blizina mora 4 km, grad Trapani 9 km. Mali seoski putevi, Postoji veoma mali aerodrom Florio Vincenzo u neposrednoj blizini 9 km, BEZ BUKE. 10 minuta autom. Glavni aerodrom je u Palermu 80 km ili 50 minuta vožnje autoputem kroz prelepu zelenu prirodu. Nekretnina se može koristiti za glavni i sekundarni odmor. Takođe na pogodnost vlasnika može biti: . isplativost maslina ili maslinovog ulja . Izdavanje kuće za odmor . Izgradite proširenje za noćenje sa doručkom jer postoji nedostatak u ovom regionu. Avio-kompanija Rainer sleće na obližnji mali aerodrom Florio Vinćenco. U zaključku, ova nekretnina ima mnogo prednosti i dobar potencijal.

Tačnu lokaciju imate na slici. .  

Pozvati za video

Bez provizije, direktno od vlasnika. . .  

 

ID Oglasa: #165952309
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.