slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Kuca u Indjiji preko 250kvm blizu centra

85.000 €

Inđija
377
2
pre 10 dana
Tina
Član od 21.01.2013.
Svi oglasi

Manje od 350€ po stambenom kvadratu plus plac.

Na prodaju porodicna kuca na sprat cvrsta gradnja iz '80 godina, sa osnovom od 128kvm, 85+43 plus terasa, plus tavan. 311kvm je velicina zemljista uz stambeni objekat.

Ukupna povrsina placa je 439, skoro 15x30. Ogradjeno sa svih strana.

Dva dvosobna stana, u prizemlju i na spratu sa kupatilom, plus u prizemlju prostorija koja je koriscena kao radionica sto moze biti adaptirano za stanovanje, oko 25kvm (treba izmeriti za precizniju informaciju).

Postoji podrum i ostava.

Sprat odvojen stepenisnim ulazom sa spoljne strane, sa svetlarnikom na ulazu. Struja razdvojena sa dva prikljucka.

Grejanje na plinske peci, sa postojecim kontrolnim satovima.

Postoje tri šupe na kraju dvorista spao je krovic unutra zbog trulih dasaka. Nisu upisane i ne postoje. Blokovi su u odlicnom stanju i moze se adaptirati za sta god zelite.

Potrebno renoviranje fasade ali nista hitno. Oluci su noviji i u odlicnom stanju.

U prizemlju potrebno renoviranje, kupatilo treba sanaciju malterisanog dela, u dve prostorije guljenje tapeta sa zidova, krecenje, nema laminat nego tepihe, nista hitno jer tu neko i zivi u postojecem stanju. Na spratu minimalno ulaganje i ciscenje, nakon poslednjeg krecenja nije niko ziveo tu, laminat postoji u svim prostorijama. Obe spavace sobe su 4x4 i imaju izlaz na terasu.

Krov na cetiri vode i veliki prostran tavan sa plocom (to je dodatna kvadratura). Nisu padali crepovi u toku silnih nevremena, u dobrom je stanju.

3 vlasnika, unuci koji su nasledili. Svi saglasni za prodaju.

Kuca upisana iz dva dela, prvi gde je sama kuca 85kvm u osnovi je legalizovano, a drugi deo 43kvm u osnovi uz kucu naknadno pronadjeno i papiri se resavaju.

Na strani do komsije gde je najveca povrsina fasade uradjena je izolacija sto se vidi na slici.

Prostor daje mnogo mogucnosti za velike porodice ili cak i iznajmljivanje (uz adaptaciju moguce je napraviti tri stana).

Kuca se nalazi u Sremskoj ulici, 650m udaljenosti od pocetka setalista centra grada i kulturnog centra/pozoriste/bioskop, stajaliste za gradski autobus, stadion. Zeleznicka stanica je udaljena 1km.

Sam centar grada (raskrsnica BG/NS/Ruma, Indjijska Opstina, TC Indjija, stajaliste za vangradski autobuski prevoz) je udaljen 1.3km. TQ City trzni centar je udaljen 800 metara. Bazen je udaljen 1.9km, Keltsko selo i Zoo vrt 1.6km.

Medius 600 metara, Idea 900 metara, Lidl 1.3km, Maxi 900 metara, Gomex 950 metara. Gradska pijaca 1.2km.

Outlet centar Fashion Park je udaljen 5.4km. A toliko i izlaz na autoput.

Tri parka sa igralistem svaki udaljeni oko 1km maksimum, u razlicitim pravcima.

Dom zdravlja i hitna udaljeni 2km. Privatna klinika Simedica udaljena 900m.

Vrtic udaljen 750 metara, a osnovna skola 1km. Srednja skola i gimnazija 1.5km.

U basti od drveca ima dve visnje, kruska, sljiva i lesnik.

Postoji mogucnost za dobar dogovor i korekciju cene realnim kupcima. Ako vam cena nije realna a zelite ovu kucu, hajde da zajedno dodjemo do realne cene. Ponudite koliko mozete pa cemo razmisliti.

Za sve dodatne informacije mozete se javiti na 0616490868

ID Oglasa: #166192594
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.