slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Kuća u Majuru

61.000 €

Niš
2.278
6
pre 9 dana
Nikola
Član od 29.08.2020.
Svi oglasi

Cena nije fiksna.

Na prodaju spratna kuća na ulazu u Majur, kod Jagodine.

Na, desetak minuta peške od kuće su crkva, prodavnica, frizerski salon, pošta, škola, restoran…

Kuća je uknjižena, papirologija je sređena, površina kuće je 294.55 m² , dok je površina placa 1680 kvadrata.

Na slikama i u tekstu je prikazan detaljan opis cele kuće, kao i plan glavne kuće i celog placa.


U okviru kuće i ostatka placa nalaze se :  

  1. Glavni stambeni objekat
  2. Magacinski objekat
  3. Poslovni prostor
  4. Pomoćni objekat - garaža
  5. Bunar i hidrofor
  6. Poljski WC
  7. Šupa


Detaljan opis kuće i placa :  

-Glavni stambeni OBJEKAT je spoljnih maksimalnih dimenzija 8,55 x 6,55 m, sa natkrivenom, ulaznom terasom i spoljnim stepenicama. Objekat je spratnosti P+1, sa prednje i zadnje strane na njega su naslonjeni poslovni i magacinski objekat. Objekat je okvirne starosti oko 25 godina, tvrda gradnja, zidovi su od opeke debljine 25-30 cm, sa sitnorebrastim AB tavanicama, malterisana je produžnim malterom, spolja i iznutra, iznutra posno bojeni, spolja deo objekta nije obojen. Krovna konstrukcija je drvena, na dve vode, pokrivena žljebljenim crepom. Prizemlje objekta se sastoji od dnevnih prostorija, hodnika sa stepeništem i kupatilom. Ispod stepenica nalazi se ostava. Na spratu su dve spavaće sobe, hodnik sa stepenicama i ostava. Ceo objekat je jedna stambena celina, trosoban stan. Glavne prostorije u objektu su spavaće sobe, dnevna soba i kuhinja. Stolarija spoljna je od punog drveta, unutrašnja vrata su duplošperovana. Grejanje objekta je na čvrsto gorivo. Stanje objekta je solidno, nema većih oštećenja na objektu. Konstrukcija objekta je u solidnom stanju. Oluci su postavljeni, a atmosferske padavine se odvode u okolne zelene površine.

-Magacinski OBJEKAT je spoljnih maksimalnih dimenzija 14,25 x 5,55 m', sa konzolnom terasom u delu sprata. Objekat je spratnosti P+1, sa zadnje strane naslanja se na glavni stambeni objekat.

- Poslovni OBJEKAT je spoljnih maksimalnih dimenzija 9,77 x 6,55 m, sa natkrivenom terasom u delu sprata. Objekat je spratnosti P+1, sa prednje strane naslanja se na glavni stambeni objekat. Objekat je dovršen i nekad se koristio.

-Pomoćni OBJEKAT je spoljnih maksimalnih dimenzija 6,15 x 5,10 m, sa konzolnom terasom u delu potkrovlja i ulaznom terasom. Objekat je spratnosti P+Pk, postavljen uz bočnu katastarsku među, u središnjem delu dvorišta. Objekat nije dovršen, koristi se za stanovanje, završeni su grubi građevinski radovi, postavljena je stolarija i završeni su unutrašnji radovi u delu prizemlja. Fasada je nedovršena.

-Bunar i hidroforsko postrojenje se nalaze neposredno do magacinskog objekta.

-Poljski WC se nalazi u zadnjem delu parcele, iza magacinskog objekta. Rađen je punom opekom, bez malterisanja.

-Šupa se nalazi u zadnjem delu parcele, pored poljskog WC-a. Rađena je šupljim blokovima, bez malterisanja, krov je improvizovan.

ID Oglasa: #139709479
Informacije

Moguca je zamena za bilo koji od mojih oglasa.   Za vise kupovina tj. vise oglasa zajedno ide i popust.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.