slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Luksuzna vila na Kosmaju

350.000 €

Beograd
1.743
20
pre 10 dana
Lex 011
Član od 06.04.2021.
Svi oglasi

Beograd  -  Opština Sopot  -  Kosmaj - 189m2 - GAS

U prilici smo da Vam ponudimo lepu vilu u kompleksu na Kosmaju.

Planina Kosmaj predstavlja vrhunsku oazu mira, ali i zdravlja, jer pored prelepih pejzaža hrastove i bukove šume, iznad Kosmaja se spajaju vazdušne struje sa Karpata i Mediterana, stvarajući ružu vetrova i čineći ovaj kraj pravom vazdušnom banjom.

Vilu odlikuje kvalitet, luksuz i komfor, a građena je po visokim standardima gradnje. Svaki deo stambenog prostora, kao i uređenog dvorišta, je osmišljen sa velikom pažnjom kako bi njeno korišćenje omogućilo maksimalan užitak i prijatan boravak budućim vlasnicima.

Nalazi se nadomak Beograda, na samo 50km ili 40 minuta vožnje od grada.

Ovo parče raja pruža sve mogućnosti kako za odmor tako i za porodično stanovanje. Okružena je prirodom, gleda na Kosmaj i pruža potpuni mir, a sa druge strane, u neposrednoj blizini je sve što je neophodno za duži boravak ili život u njoj.

ENTERIJER I EKSTERIJER

Prostran i svetao dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, prijatne i komotne spavaće sobe, prostrana kupatila. Za gradnju ove vile korišćeni su vrhunski materijali renomiranih proizvođača.

Sve vile su izolovane prema najstrožijim zahtevima energetske efikasnosti. Poseduju energetski pasoš.

Vila poseduje sve za ekskluzivan boravak i stanovanje u prirodi. pažljivo dizajnirano spoljno uređenje parcele, uz bazen sa platoom za sunčanje i rekreaciju, obuhvata privatni parking, izrađene pristupne staze, zelene površine, kako bi se prednosti privatnog prirodnog okruženja u kom se nalazi vila u potpunosti iskoristile i doživele.

Travnate površine kojima je objekat okružen pokrivene su automatskim sistemom navodnjavanja, dok sve ostale instalacije u objektu (grejanje, klimatizacija i ventilacija) poseduju mogućnost ugradnje sistema "pametne kuće". Sve ovo obezbeđuje najviši nivo luksuza. Na raspolaganju je i usluga "facility managementa" koja će Vam omogućiti da uvek uđete u pokošeno i počišćeno dvorište, zagrejan bazen ili da ne mislite o zalivanju Vašeg zelenila.

Vili se prilazi internom saobraćajnicom sa ulazom na sopstvenu kapiju koja ima opciju automatskog otvaranja pomoću prepoznavanja registarskih tablica Vašeg automobila. Ulaz u kompleks je obezbeđen kapijom na početku pristupne saobraćajnice gde se nalazi i portirska kućica sa 24h nadzorom portira i video nadzorom kompleksa.

Ograda između susednih vila je izgrađena od palisadne ograde sa neprovidnom imitacijom rastinja koje omogućava privatnost. Kompletan objekat je obezbeđen alarmnim sistemom i video nadzorom.

Cena vile po sistemu ključ u ruke 350.000eur + PDV.

Bez provizije za kupca.

Mob. tel. 0658944492

Broj u Registru posrednika: 1273
ID Oglasa: #144075654
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.