slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 16

Prodaje se nezavršena kuća u Busijama

89.999 €

Beograd
92
3
pre 13 dana
Nenad Popović
Član od 27.05.2018.
Svi oglasi

Prodaje se nezavršena kuća u Busijama (opština Zemun, između Batajnice i Ugrinovaca) bruto veličine 143m² , na 6 ari lepog i ravnog placa.

Kuća je veoma kvalitetno građena. Od armirano-betonskog temelja, sve do podnog grejanja.

Urađene su sve potrebne elektro-instalacije - kako unutrašnje tako i spoljašnje (za interfon, za kapiju, osvetljenje spoljno, utičnice spoljne. . . ) , vodovodne i kanalizacione, kuća je zatvorena novom novcatom petokomornom PVC stolarijom sa roletnama i komarnicima, kao i ulaznim vratima. Komplet je urađena košuljica, urađeno je mašinsko malterisanje cele kuće. Sazidana je potpuno nova kotlarnica, sazidane su 2 nove terase - jedna ispred (4x1.5m) a druga je iza kuće (5x2.5m)

Čitava kuća je uzemljena. Opasana je armirano-betonskom stazom . Izgrađena je potpuno nova septička jama veličine 3.5 x 3.2 x 2.6m . Izgrađen aje potpuno nova šahta za vodovod po svim standardima.

 

Rešenjem o legalizaciji br. 351-3595/2020 od: 30.05.2023. , a koje je 19.06.2023. postalo pravosnažno i primljeno kao predmet za uknjižbu 21.06.2023. u katastru, kuća je dobila svoju pravnu formu i kao takva može da se prometuje, tj. da se kod Javnog beležnika overi kupoprodajni Ugovor.

 

Budućem vlasniku ostaje pre useljenja da:

- izgletuje i okreči kuću,

- stavi podove kompatibilne sa podnim grejanjem,

- uredi i opremi kupatilo i WC,

- ugradi kotao na pelet ili na struju,

- zatvori svetlarnik na stepeništu po svojoj želji,

- stavi gelendere i ograde na terasama,

- uredi plac i uživa . . .

ID Oglasa: #165952730
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.