slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Sopot, Babe, kuća sa bazenom

550.000 €

Beograd
45
1
pre 10 dana
Egal Team
Član od 21.09.2023.
kp izlog

Sa zadovoljstvom vam predstavljam još jedno sjajno imanje! Nalazi se na putu Sopot-Babe,  

Ovo velelepno imanje je ušuškano i intimno. Posed je veliki, sa terase "puca" pogled pa imate utisak da ste sami na svetu a opet ste jako blizu grada.  

 

Kuća je zamišljena tako da u potpunosti uživate u dnevnoj zoni sa velikim staklenim površinama, a na spratu u spavaćim sobama sa pogledom na bazen.

 

Kuća je novije gradnje poslednje renoviranje 2021. g. zidana je od blokova, demit fasada, PVC sa komarnicima i roletnama, na krovu je crep, odžak za kamin, struja je trofazna, gradska voda i bunar (analiza vode se vrši svake godine), septička jama, prilaz kući je sa glavnog puta se skreće i taj deo puta je pošljunčan. To je jako mali deo. Kuća ima dve kapije. Plac je ravan, urađena je drenaža oko cele kuće. Ceo plac je opasan zidanom ogradom od 2,5m. Pored kuće čija je osnova 67m2, plus sprat 67m2, dve prelepe terase, na placu je još i Country House kuća od uknjiženih 70m2, letnikovac dimenzija 6,5m x 7,5m, garaže 5,5m x 10,5m, visina 2,8m, dve ciglom zidane otave.   Jedna ostava je 12,5m2, a druga je 6m2, natkriveni parking sa 6 mesta, plus još 6 mesta.  

Na placu je vrlo negovana hortikultura te su pored zimzelenih jela zastupljeni i platani, ukrasne šljive, japanske šljive, ukrasni brest, ukrasni dud, ruj, čudnovato žbunje.

 

 I na kraju ono najlepše i svakako najveća radost za najmlađe a to je zidani bazen dimenzija 13,5m x 6,5m, dubine 1,55m do 1,75m, 130 kubika vode, automatsko čišćenje bazena preko filtera, u bazenu je grejač 16kw, rasveta.

 

Sve staze oko kuća i bazena su od štampanog betona. Ova savršena trava se održava prskalicama koje su skrivene i ne ometaju košenje.  

 

KTV je SBB, MTS. Do Nove Godine će biti završen put do kuće, video nadzor, alarmni sistem, i ono što je najvažnije ovo je kuća za život i maksimalno uživanje, u okolini nema poljoprivrede.  

 

Na placu postoji staza - temelj za buduću gradnju, ukoliko neko bude želeo da se bavi izdavanjem. jedno od lepših imanja u predelu Opštine Sopot! Ne gubite vreme uhvatite svoje savršeno mesto pod suncem! Pozovite nas i zakažite gledanje ove fenomenalne nepokretnosti!

Broj u Registru posrednika: 1685
ID Oglasa: #166169159
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.