slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Vikend kuca u Rakovcu

179.500 €

Novi Sad
26
0
danas
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
King
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Predstavljamo Vam odličnu kuću u Rakovcu. Stambene površine 104m2 na parceli površine 800m2. U prizemlju se nalazi kotlarnica, teretana, kupatilo i ogromna soba. Na spratu su dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa kuhinjom, ostava, kupatilo iz kog se ulazi u saunu i velika terasa. Urađena je izloacija kuće. Parking mesto ispred ulaza u kuću za dva automobila. Odličan pogled na Dunav i Novi Sad. Za više informacija kontaktirajte naše agente prodaje!

Agencijska sifra 523926

Broj u Registru posrednika: 711
ID Oglasa: #163172422
Informacije

''King Nekretnine''

Višegodišnje iskustvo u prodaji stanova, kuća, placeva i lokala nam je glavni adut i ključ sigurnosti koji dajemo našim klijentima kada dođe do ovog velikog koraka. Da bi se osećali sigurno da ste našli pravu agenciju i agenta, pristup mora biti profesionalan, ali i efikasan, a naša agencija i agenti za nekretnine su upravo to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.