slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Autoperionica u Sremskoj Mitrovici na zetone

100.000 €Fiksno

Novi Sad
242
2
pre 13 dana
Srdjan Egic
Član od 20.02.2013.
Svi oglasi
Hitno-smanjena cena

Na prodaju je jedinstvena prilika u srcu Sremske Mitrovice - moderna i dobro uspostavljena samouslužna autopraonica sa dodatnim potencijalom za razvoj zahvaljujući pratećem građevinskom placu. Smeštena na prestižnoj lokaciji duž glavnog gradskog bulevara, ova poslovna prilika obuhvata autopraonicu od 150 m² koja sadrži četiri boksa za pranje, dva mesta sa usisivačem, te specijalizovano mesto za tretman guma. Osim toga, objekat je opremljen naprednom solarnom opremom za zagrevanje vode, što dodatno ističe njegovu ekološku osveštenost i efikasnost.

Autopraonica, koja se prostire na ukupno 790 m² građevinskog placa, nalazi se u stambeno-poslovnoj zoni, pružajući izuzetan potencijal za buduću izgradnju i razvoj. Bilo da razmišljate o proširenju postojećeg posla ili o izgradnji novih stambenih ili poslovnih objekata, lokacija nudi izvrsne mogućnosti.

Investicija u ovaj objekat ne predstavlja samo ulaganje u uspešan i već razrađen posao autopraonice, već i priliku za iskoristavanje građevinskog placa u jednoj od najatraktivnijih zona u gradu. Idealno za investitore koji traže dugoročni rast i razvoj, ovaj objekat je dostupan za 120.000 € .

Ne propustite šansu da postanete deo dinamične poslovne zajednice Sremske Mitrovice sa ovom retkom prilikom koja objedinjuje poslovni uspeh i razvojni potencijal. Za više informacija i detalje o ovoj izuzetnoj ponudi, kontaktirajte nas direktno.

060 510 603 0 IVANA

 

Srđan Egić
ID Oglasa: #164491225
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.