slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Bukulja vrh plac 67.5 ari Aranđelovac

25.000 €FiksnoZamena moguća

Beograd
Dostupno odmah
72
2
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Spaske
Član od 21.03.2013.
Svi oglasi
Prodaje se plac velicine 67.5 ari na planini BUKULjA  u Arandjelovcu. . .    

Plac je u blizini samog VRHA Bukulje do koga postoji novo uradjen (nasut kamenom) put koji vodi do placa, na njega se ulazi direktno sa asfaltnog puta (serpentina ka vrhu Bukulje). . .     VLASNIK 1/1 sve legalno i uknjiženo!  

U blizini je Crvene Bare (Bukuljsko jezero) do kog postoji put na 1km udaljenosti
U blizini je takodje i Garaskog jezera do koga vodi put na 4 km udaljenosti

Sastoji se iz ravnog i strmog dela. . . Ulaz na plac je pored samog puta, jedan mali plac koji je u tudjem vlasnistvu pa ovaj. . . PRAVO NA PUT takodje postoji, kroz taj mali plac. . . Deo sume je skoro posečen (samo deo naravno, ostalo je zaštićeno zakonom) POGODNO ZA ODMOR,   vikendice, bungalove, posumljvanje, odmor i mir u zdravom i prelepom okruzenju. . .
Pored placa protice mali potok, blizu je Olgina česma sa pijaćom vodom, a kako se jezero gore pomenutno koristi za navodnjavanje Arandjelovca, moze se uvesti i voda, takodje je moguć i priključak STRUJE, koja je od placa daleko na nekih 300 metara isto koliko i česma sa vodom!  

Sa osmatracnice u blizini placa vidi se pola Srbije. . .
Na linkovima ispod se nalazi VIDEO Garskog i Bukuljskog jezera kao i osmatrcnice. . . cisto da se vidi o kakvo se okruzenju radi. . .

Bukuljsko jezero----- www. youtube. com/watch? v=AR7j06bBYcQ&ab_channel=MilosMinic

Garasko jezero----- www. youtube. com/watch? v=K51WwUbR0w8&ab_channel=RSFranceIDF

Osmatrcnica----- www. youtube. com/watch? v=JGmiuCjuwnY&ab_channel=ArandjelovacProdukcija

ZAMENA je moguca za manji plac na nekoj od planina u blizini. . . RUDNIK, BUKULjA, AVALA, KOSMAJ, itd, uz doplatu,      kao i DELIMICNA ZAMENA za auto, muzicku opremu. . . manji stan u Beogradu po dogovoru! ! !
ID Oglasa: #165891749
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.