slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Plac na prodaju4,5ili6 ari

42.000 €

Beograd
108
4
pre 14 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Danijel
Član od 07.06.2015.
Svi oglasi
 Plac se nalazi u velikom mokrom lugu ispod ćevabdzinice Bruno u ul Jovana Muškatirovića 18.
Plac ima 6 ari a moze da se kupi 4,5 ili 6 ari.
4 ari 30000€ 5ari 35000€ i 6 ari 42000€.
Plac se nalazi izmedju peska i kuće.
Na oko 30 m je asvalt, kanalizacija i gas. Bandera za struju je uz samu ivicu placa a prikljucak za vodu se nalazi na oko 10m. Plac je gradsko gradjevinsko zemljište, kockast je i ravan a sa jedne strane je već ogradjen tj postoji ograda.
Jedan deo Parcele je zarastao pa slike nisu baš najbolje ali najbolje je da se pogleda uzivo. Postoji i mogućnost da ja organizujem čišćenje parcele(angazovanje mašine i kamiona ). Do izlaza na auto puta ima 2-3 km a do okretnice tramvaja u ustaničkoj oko 4 km.
Sa tri strane moze da se dodje do placa, iz kumodraza, malog mokrog luga i sa auto puta preko laste. U krugu od 500 do 1000m se nalazi, okretnica autobusa 308, vrtić, škola, prodavnica(idea, shop&go)apoteka, dom zdravlja, pošta, fast fud, kinezi, kafana, kafic, tehnički pregled, limar, farbar, električar, mehaničar, vulkanizer, pekara, šuma sa stazom za šetanje koja ima i livadu ogromnu od nekoliko hektara sa stolovima za piknik(stari naziv titov gaj a novi je Stepin lug).
Potoji projekat u blizini Stepinog luga koji predvidja izgradnju stanova za 5000 stanovnika sa sportskim centrom, skolom, vrtićem i ostalim sportskim sadrzajima tako da ko kupi parcelu neće biti na gubitku. U slikama je naslov koji  mozete da ukucate na google da vidite sve o projektu.
ID Oglasa: #165940687
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.