slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Plac na Ravnoj Gori-Igrišta

5 €

Valjevo
Dostupno odmah
316
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Vuk Vukovic
Član od 02.07.2013.
Svi oglasi

Na prodaju plac površine 21 942m2, sastoji se od dve katastarske parcele, koje se formiraju jednu celinu, nalazi se na Igrištima, produžetak Ravnogorske visoravni u predelu izuzetnih odlika, orjentisan ka selu Planinica.

 

Od glavnog asfaltnog puta do same parcele se stiže za nekih 15 minuta lagane vožnje makadamom , putničkim vozilom, postoji još puteva koji koji se mogu koristiti ali isključivo "suv" vozilima.

 

Neposredna blizina memorijalnog kompleksa generalu Dragoljubu Draži Mihajilović i crkva Svetog Djordja na samo tri kilometra, pored toga, sam plac je okružen prirodnim atrakcijama, Mokra i Suva pećina sa svojim veličanstvenim dvoranama od kojih dah zastaje, izvori sa lekovitom vodom, pešačke staze koje okrepljuju dušu i telo, a pogled kao sa vrha sveta!

 

Na samom placu se nalazi izvor pitke vode, par malih šumaraka koji su bogati jestivim gljivama i sremušem, veći deo placa, oko dve trećine leži u ravni, ušuškan u zavetrinu, na 699mnv. koja se blago uzdiže i formira breg " Vidikovac" sa visinom od 726 mnv. sa kog se pruža panoramski pogled, tako da možete uživati u bogatom sadržaju koji nudi priroda.   Sama lokacija je bila poprište Kolubarske bitke o kojoj svedoče mnogi artefakti koji izrone iz  zemlje nakon snega ili posle obilnijih kiša.

 

Iz sela koja okružuju Igrišta, Struganik, Planinica,   možete se uvek snabdeti kajmakom, jajima, mesnim preradjevinama i rakijom vrhunskog kvaliteta.

 

Plac je pogodan za razne namene, od turizma pa do lične oaze mira.

 

Za više informacija i dogovor molim vas da me kontaktirate telefosnki na broj: 0652661619

 

 

 

ID Oglasa: #165920023
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.