slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

Poljoprivredno gazdinstvo

138.000 €

Beograd | Rakovica
92
3
pre 11 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Vesna Obrenovic
Član od 02.11.2013.
Svi oglasi
 Prodajem pastrmsko ribarsko gazdinstvo sa svim dozvolama i opremom. . . Na ogradjenom imanju od 50a nalazi se kuća 145m2 i pomoćni objekat od 120m2. Kuća se sastoji od prizemlja i potkrovlja sa tremom i terasomi. Prostorije 4 sobe,2 hodnika, trpezarija, kuhinja, špajz, kotlarnica,1 kupatilo i 2 wc. . . pomoćna prostorija se sastoji od dela za alat, odvojenog dela za riblju hranu i započete konobe koja u svom sastavu ima ozidanu furunu, roštilj, kotlić, hauba, pušnica, hladni deo za provetravanje. . . Što se tiče vodozahvata raena klasična brana sa bajpasevima prema bazenima. Bazena ima 6 rasporeni u 3 baterije po 2 bazena. uraen predtaložnik i taložnik. Ribnjak je u dugogodišnjem radu , poznat po Argeti i namazu od naše pastrmke. . . reklama se vrtela 1 godinu na svim TV kanalima. Projekat radio profesor Marković, kapacitet 20-25 tona. . . Ribnjak i kuća poseduju sve dozvole. . . .
Ostarilo se a deca ne vide sebe u ovom poslu, jedini razlog prodaje. Lokacijski ne postoji ribnjak na boljem mestu. Udaljen od varoši Kosjerića svega 7km od asfalta do kuće ravnih 200metara makadama. . . Osnovna škola na 200m od kuće, crkva, pošta, prodavnice. . . Idealno za one koji su mladi porodični ljudi, da žive i rade na svom. . . Kontaktirajte me da se dogovorimo. .
ID Oglasa: #166131801
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.