slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Poslovni prostor - ZONED

2.280.000 €

Novi Sad
1.007
10
pre 10 dana
Aleksandra
Član od 22.06.2021.
Svi oglasi

"ZONED GRUPACIJA" prodaje ili izdaje poslovni objekat na atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu, pored auto puta E75, (Subotica-Novi Sad-Beograd), u kompleksu između Roda hipermarketa i pivare Heineken, na adresi Temerinski put, broj 50. Deo grada gde se nalazi poslovni objekat odlično je povezan sa svim delovima Novog Sada, tako da se lako dolazi direktnim autobuskim linijama, kao i ličnim prevoznim sredstvima. Objekat je sagradjen u skladu sa najvišim gradjevinskim standardima i nezvanično važi za poslovnu kapiju Novog Sada.

Prilaz objektu je izuzetno isplaniran, sa više stotina parking mesta kako za putničke automobile, tako i za teretni program. Unutrašnjost objekta je u izvornom stanju stoga pruža velike mogućnosti prilikom uredjenja prostora budućem zakupcu ili vlasniku istog shodno potrebama. Sve je montažnog karaktera i lako se prilagodjava novim potrebama.

Ukupna površina predmetne nekretnine je 4.301m2, a sadrži i garažu -1 površine od 299 m2. Prilaz objektu je izuzetno isplaniran, imamo 49 spoljnih parking mesta i 7 garažnih mesta u garaži -1 kako za putničke automobile, tako i za teretna vozila.

 

KONTAKT:

Mail: prodaja@zoned. rs

Telefon: 062 588 221

ID Oglasa: #139214847
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.