slika
1 od 1

Vukov spomenik, Dimitrija Tucovica, 2.0 lokal od 119 m2

600.000 €

Beograd
17
0
pre 10 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Igor Šušak online
Član od 22.02.2008.
Svi oglasi

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Vukov spomenik, Dimitrija Tucovica, 2.0 lokal od 119 m2, PR od VII spratova, dupleks, eg, lift, video nadzor, ktv, internet, klima, odmah useljiv, renoviran, uknjizen, novogradnja iz 2024. godine.

U prometnom delu ulice prodaje se ovaj lepo uredjen i opremljen restoran.

U gornjem nivou objekta se nalazi dizajnerski sredjen prostor za goste, sa stolovima, stolicama i kompletno opremljenim sankom.

U donjem nivou se nalazi vrhunski opremljena kuhinja po HACCP standardu (inox stolovi, rerna, gril, friteza, pizza pec, sporet, sudomasina) koja je sa gornjim delom povezana i liftom za hranu.

Snabevanje kuhinje vrsi se iz garaze zgrade, tako da se namirnice i pice ne unose kroz restoran. Pored kuhinje u donjem delu su i toaleti za goste i osoblje.  

Cena 600 000 evra.

Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija.

Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene.

Broj u Registru posrednika: 305
ID Oglasa: #166236692
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.