slika
slika
slika
slika
1 od 4

Kupujem zemljište, građevinske parcele i šumu

Kupujem

Aranđelovac
6.812
55
pre 25 dana
Nenad
Član od 28.12.2009.
Svi oglasi

Kupujem građevinski plac, poljoprivredno zemljiste i šumu u komadu, od 50 ari do 8h, što pribliznijeg oblika kvadratu. Interesuju me parcele koje su u okolini Arandjelovca do 20 km (Orasac, Banja, Ranilovic, Kopljare, Vrbica, Bukulja, Garasi i slicno)

Molim procitajte ceo oglas pre nego se javite sa ponudama.

Ako je zemljiste 1. ili 2. klase ravno i kultivisano, pored asfaltiranog puta i da ima infrastrukture (struja, voda - ili zdrav izvor/bunar na placu) 9000-18000 eur/ha - zavisi od lokacije.  

Ako je zemljiste 3. ili 4. klase relativno ravno, kultivisano, pozeljno pored asfaltiranog puta i da ima infrastrukture (struja, voda - ili zdrav izvor/bunar na placu) 5000-8000 eur/ha - zavisi od lokacije.  

Ako je zemljiste 5. - 6. klase, i vise, brdovito i nije kultivisano, nije pored asfaltiranog puta, 2000 -4000 eur/ha - zavisi od lokacije. Nemojte nuditi posede koji nemaju pristupni put, gde nema infrastrukture ili gde se jedino moze prici terenskim vozilima.  

U slucaju da se radi o parceli sa starom sumom, gradjevinskoj parceli (poželjno sa lokacijskim uslovima) ili dobarom turističkom lokalitetu, pozovite da se dogovorimo. Neki primeri su na fotografijama u prilogu.

Prednost za direktan dogovor sa vlasnicima.


* OBAVEZNO: Uknjizeno 1/1, da nije blizu zagadjivaca, da nije kliziste, parcele pod velikom kosinom ili vodoplavno zemljiste.

** NAPOMENA: Više cene u ponudjenom opsegu se odnose na parcele koje su u gradjevinskom zahvatu i pod starom šumom.

ID Oglasa: #136340395
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.