slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Seosko domacinstvo u blizini Pozege

Kontakt

Požega
4.479
38
pre 13 dana
Milija Dejovic
Član od 29.03.2018.
Svi oglasi
Na prodaju seosko domacinstvo u selu Prijanovići koje je udaljeno 4km od centra Požege. Seoski put u selu je asfaltiran, a domacinstvo je nekih 100m od asfaltnog puta. Prilaz do kuce nije asfaltiran, ali je dobro uradjen i odrzavan put. Domacinstvo ima u krugu (okucnica) oko 2xa povrsine i jos 1,5xa pod sumom i obradivim zemljistem. Sve ukupno ima 3,5xa imanja.
Dve kuce, stara i nova gradnja. Stara kuca je potpuno funkcionalna sa nekih 50 kvadrata stambene povrsine i podrum koji je iste povrsine. Druga kuca je nove gradnje povrsine oko 250 kvadrata, a strukture prizemlje, sprat i potkrovlje. Svaka etaza ima lodju. Kuca je zidana od cigle i spolja nije uradjena fasada, ali je u planu da se radi i bice zavrena najkasnije do leta. Prizemlje je u potpunosti sredjeno, dok sprat i potkrovlje nisu opremljeni. Na prizemlju je pre mesec dana uradjena pvc stolarija, pa je dodato par novih slika da se vidi da je zamenjeno i da se imanje odrzava.
Od pomocnih objekata tu su dve stale, zidani objekat za zivinu, radionica, supa, hlebna vruna, salas. Objekti su rasporedjeni na dva mesta, tako da su i struje razdvojene na dva posebna strujomera, sto je dobro zbog potrosnje. Tri vode su takodje u upotrebi (bunar, seoska izvorska voda i gradska). Pod vocem ima oko 30 ari na dva mesta. Tu je rasporedjeno preko 60 stabala voca (orah, lesnik, tresnje, visnje, jabuke, kruske, dunja, breskva, musmula i kajsija). Obradive povrsine zemljista ima preko 2xa.  
Za vise informacija i dogovor oko cene pozvati na broj 0656753563.
ID Oglasa: #153771490
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.