slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Dvosoban na Klisi!

74.160 €

Novi Sad
20
0
pre 12 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
King
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Prodaje se fantastičan dvosoban stan od ukupno 41m2, s obzirom da terasa nije ušla u kvadraturu stana. Kompletno namešten, sa belom tehnikom. Nekretnina ne zahteva apsolutno ulaganja i useljiva je odmah po isplati. Vrhunski završni materijali, kvalitetna gradnja i pažnja na svaki detalj prilikom opremanja same nekretnine čine je veoma poželjnom, a svakako i cena je odlična. U ceni stana se nalazi i pripadajuće parking mesto u dvorištu zgrade, kapija na daljinski. Idealna kako za život, tako i kao investicija. Za više informacija pozovite naše agente prodaje.

Agencijska sifra: 518171
Broj u Registru posrednika: 711
ID Oglasa: #158063494
Informacije

''King Nekretnine''

Višegodišnje iskustvo u prodaji stanova, kuća, placeva i lokala nam je glavni adut i ključ sigurnosti koji dajemo našim klijentima kada dođe do ovog velikog koraka. Da bi se osećali sigurno da ste našli pravu agenciju i agenta, pristup mora biti profesionalan, ali i efikasan, a naša agencija i agenti za nekretnine su upravo to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.