slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Dvosoban na Novoj Detelinari 41m2

106.000 €

Novi Sad
2
0
pre 15 dana
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
King
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Ovo je vaša prilika da se preselite u prelepu četvrt Novog sada, na mirnoj lokaciji i u neposrednoj blizini svih pogodnosti koje grad nudi. Stan se nalazi u ulici Koste Racina, čija je reputacija sinonim za udoban život. Uživajte u svakom trenutku provedenom u svom novom domu s pogledom na dvorište koje pruža mir i tišinu. Ova lokacija i pozicija stana vam omogućava da se opustite i uživate u privatnosti, dok istovremeno imate pristup svim gradskim sadržajima. Takođe, ne morate brinuti o parkiranju jer u dvorištu uvek ima dovoljno parking mesta za stanare, što je dodatna pogodnost koju retko možete pronaći. Ovaj prostrani stan ne zahteva nikakva dodatna ulaganja - sve što je potrebno je da se okreči po vašem ukusu. Sa svetlim prostorom koji se lako prilagođava vašim potrebama, ovo može postati vaša idealna oaza u kojoj ćete se osećati kao kod kuće od samog trenutka useljenja. Ne propustite priliku da postanete deo ovog mirnog i udobnog kraja Novog Sada. Pozovite nas da zakažete svoj obilazak i doživite sve što ovaj stan može ponuditi!

Šifra: 526155

 
Broj u Registru posrednika: 711
ID Oglasa: #165071837
Informacije

''King Nekretnine''

Višegodišnje iskustvo u prodaji stanova, kuća, placeva i lokala nam je glavni adut i ključ sigurnosti koji dajemo našim klijentima kada dođe do ovog velikog koraka. Da bi se osećali sigurno da ste našli pravu agenciju i agenta, pristup mora biti profesionalan, ali i efikasan, a naša agencija i agenti za nekretnine su upravo to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.