slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Dvosoban na Staroj Detelinari 47m2

87.550 €

Novi Sad
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 62% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
King
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Prodaje se odličan dvosoban stan na traženoj lokaciji u stanu je renovirano: kupatilo, nameštena je nova kuhinja, postavljeni pvc prozori u spavaćoj sobi, terasa je zastakljena i poseduje klizna vrata od aluminijuma, ulazna vrata su aluminijumska. Klimatizovane prostorije. Svi radijatori ofarbani pre 2god. Stan je kompletno okrečen prošle godine, prodaje se sa komplet kuhinjom ( šporet , frižider, zamrzivačem), ugradni plakar u hodniku, sav ugradni nameštaj u sobi, kupatilo komplet opremljeno u viđenom stanju. Lokacija je stara Detelinara (kod nove crkve i DM-a). U blizini zgrade se nalaze tri pekare, više većih marketa za prehranu, autobuske stanice (za linije 3, 5, 7, 13, 14). Pijaca, ambulanta, pošta, više vrtića, nekoliko osnovnih škola i srednja škola u neposrednoj okolini. Zgrada je izolovana od buke jer se ne nalazi direktno na glavnoj ulici. Parking mesta se nalaze svuda oko zgrade i navedenih marketa. Ispred i iza zgrade nalaze se travnate površine, sa dečijim igralištima i sportskim terenima.

  Šifra: 523362
ID Oglasa: #162815532
Informacije

''King Nekretnine''

Višegodišnje iskustvo u prodaji stanova, kuća, placeva i lokala nam je glavni adut i ključ sigurnosti koji dajemo našim klijentima kada dođe do ovog velikog koraka. Da bi se osećali sigurno da ste našli pravu agenciju i agenta, pristup mora biti profesionalan, ali i efikasan, a naša agencija i agenti za nekretnine su upravo to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.