slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Funkcionalan dvosoban stan kod Ž. Stanice

68.000 €

Niš
72
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Riznica
Član od 29.06.2019.
Svi oglasi

Funkcionalan dvosoban stan u blizini železničke stanice, koji može biti brzo useljiv.

Stan je organizovan tako da se iz centralnog hodnika ulazi u sve prostorije. Na jednoj strani je trpezarija sa kuhinjom, ostavom i malom lođom. Na drugoj strani su dve sobe. U čelu hodnika je prostrano kupatilo. Sa ovakvim rasporedom, stan se može koristiti i kao manji dvoiposoban stan. Svaka soba je prostrana, a stan se nalazi u mirnom okuženju, udaljen od ulične buke. U dvorištu zgrade ima slobodnog parkinga za stanare, kao i prostora gde deca mogu da koriste za igranje. Stan ima uknjiženu površinu od 51 kvm i nalazi se na drugom spratu.

 

Zgrada je udaljena od Pravnog i Ekonomskog fakulteta nekih 1.300m, to jest - oko 15 minuta pešice. Apelacioni sud udaljen je pet minuta hoda. Dobro je povezana sa centrom grada autobuskom linijom. U blizini se nalaze samousluga i razne radnje za snabdevanje. Takođe, u bilizini se gradi više novih kompleksa zgrada koji će svakako doprineti većoj udobnosti stanovanja u ovom kraju, kao i povećanju vrednosti nekretnina sa vremenom.

 

Imajući u vidu blizinu Pravnog i Ekonomskog fakulteta, koji su među najvećim fakultetima u gradu, kao i blizinu centra grada - ovaj stan je jako pogodan i za kratkoročno i dugoročno izdavanje. Uknjižen je na prodavca a zgrada ima upotrebnu dozvolu.

Broj u Registru posrednika: 010
ID Oglasa: #165957224
Informacije

Agencija Riznica upisana je u registar posrednika pod brojem 010.

Oglasi koje je agencija Riznica objavila važe u trenutku objavljivanja sa podacima koji su upisani u oglas. Ne garantujemo raspoloživost nekretnina nakon toga, ni cenu predmetnih nekretnina jer su ti podaci podložni promenama. Pozvati agencuiju za aktuelne podatke i razgledanje.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.