slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Snižena cena - Dvosoban stan - park Svetog Save

89.500 €

Niš
53
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Riznica
Član od 29.06.2019.
Svi oglasi

Ne propustite priliku! Snižena cena!

Odličan, komforan dvosoban stan u jednom od najkvalitetnijih naselja u gradu Nišu. Stan se nalazi u jednoj od zgrada sa žutom fasadnom ciglom, u okolini tržnih centara Zona 1 i Zona 2, kao i blizu parka Svetog Save. Ovo naselje je građeno sa dosta prostora oko zgrada, gde se nalaze parkovi, prostor za slobodno parkiranje, kao i prostori uređeni za dečje igre. U ovom naselju, uvek su traženi stanovi jer je građeno uz poštovanje građevinskih, arhitektonskih i prostorinih normi. Za razliku od centra grada, gde su zgrade često postavljene jedna uz drugu, ovde je poštovano rastojanje između zgrada i prostor koji je potreban za funkcionisanje stanara.

U neposrednoj blizini nalazi se sve što je potrebno porodici za svakodnevni život. Zgrada se nalazi između dve osnovne škole, ima više dečjih vrtića u okruženju, razne prodavnice, banke, ordinacije i druge vrste radnji i servisa.

Stan se nalazi na petom spratu, u zgradi sa dva lifta. Organizovan je kao komforan dvosoban stan. Od prostorija ima komforan dnevni boravak, trpezariju odmah pored dnevnog boravka, kuhinju, komfornu spavaću sobu, kupatilo, ostavu i lođu. Zgrada je, u građevinskom pogledu, jako kvalitetno zidana a stan je dobro očuvan. Na podovima u sobama je parket, keramika u kupatilu i kuhinji je originalna, koja je postavljena pri zidanju zgrade, a na prozorima su roletne. Svi stanovi imaju pripadajuće podrumske prostorije.

Stan je uknjižen na prodavca, a zgrada ima upotrebnu dozvolu. Po merenju ovlašćenog geodete, stan ima površinu od 59 kvm, a uknjižen je po starom zakonu na 54kvm.

Broj u Registru posrednika: 010
ID Oglasa: #165957102
Informacije

Agencija Riznica upisana je u registar posrednika pod brojem 010.

Oglasi koje je agencija Riznica objavila važe u trenutku objavljivanja sa podacima koji su upisani u oglas. Ne garantujemo raspoloživost nekretnina nakon toga, ni cenu predmetnih nekretnina jer su ti podaci podložni promenama. Pozvati agencuiju za aktuelne podatke i razgledanje.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.