slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Stan 73m2 - Slavija - Deligradska

265.000 €

Beograd
24
2
pre 11 dana
Stefan
Član od 22.05.2013.
Svi oglasi

Nalazi se na jednoj od najatratktivnijih lokacija u Beogradu – na 50m od samog Trga Slavija, te je pogodan kako za stanovanje, tako i za poslovni prostor. U blizini se nalaze marketi, banke, pošta, dom zdravlja, Klinički i Urgentni centar, vrtići, osnovne i srednje škole, Pravni fakultet, parkovi, gradski prevoz, taxi stanica, restorani brze hrane itd. Pored svega navedenog, stan je orijentisan ka dvorištu, te se ne čuje gradska buka, pa nemate osećaj da ste u samom centru grada.

 

Sastoji se od predsoblja, kupatila, hodnika, špajza, kuhinje, dve spavaće sobe, terase i pripadajućim podrumom u zajedničkom delu zgrade. Od ukupne površine stana (73m2), terasa čini 17m2. Orijentisana je ka pomenutom dvorištu i na nju imaju izlaz obe spavaće sobe, kao i kuhinja. Radi lakšeg uvida u raspored prostorija, brojevi na fotografijama odgovaraju brojevima prostorija na nacrtu stana (prva fotografija), dok je nacrt položaja stana na spratu prikazan na drugoj fotografiji.

 

Centralno grejanje.

 

Stan se nalazi na trećem spratu od ukupno sedam. Uknjižen je i bez tereta.

 

Zgrada ima lift, interfon i video nadzor.

 

Parking zona je 3.1.

 

Potrebno je kompletno renoviranje.

 

Kontakt - Anja, 0601477778

ID Oglasa: #166113078
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.