slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Odličan jednoiposoban stan na Socijalnom 33m2

95.480 €

Novi Sad
1
0
pre 15 dana
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
King
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Nudi se sjajan jednoiposoban stan na vrhunskoj lokaciji, udaljen svega nekoliko minuta hoda od centra grada. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se sve potrebne pogodnosti za svakodnevni život: marketi, apoteke, menjačnice, brze hrane, autobusko stajalište, škola i vrtić. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe, kupatila i terase. Dodatna prednost je mogućnost parkinga u dvorištu zgrade, oslobađajući vas brige oko parkiranja.

KING NEKRETNINE -
Za sve vaše potrebe u pronalaženju idealnog doma, obratite se nama!

☎️ 021-221-5555
? 064-80-333-13 / 064-80-333-12

? king. nsgroup@gmail. com

Naš tim je tu da vam pruži vrhunsku uslugu i pomogne vam pronaći savršenu nekretninu koja odgovara vašim željama i potrebama. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam olakšamo put do vašeg novog doma!

Broj u Registru posrednika: 711
ID Oglasa: #165075593
Informacije

''King Nekretnine''

Višegodišnje iskustvo u prodaji stanova, kuća, placeva i lokala nam je glavni adut i ključ sigurnosti koji dajemo našim klijentima kada dođe do ovog velikog koraka. Da bi se osećali sigurno da ste našli pravu agenciju i agenta, pristup mora biti profesionalan, ali i efikasan, a naša agencija i agenti za nekretnine su upravo to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.