slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 17

Prodajem ili menjam stan sa dvorištem i parking mestom

75.000 €

Kragujevac
Dostupno odmah
187
1
pre 11 dana
Zivka Nikolic
Član od 16.08.2008.
Svi oglasi

Prodajem ili menjam stan sa dvorištem i parking mestom

 

Prodajem prelep namešten stan - apartman na Zlatiboru. Stan se nalazi na Čolovića Brdu / mirnoj lokaciji blizu centra. Ima 40 kvadrata. Nalazi se u prelepom objektu - vili, koja je okruzena sličnim objektima i zelenim površinama. Stan ima svoju livadicu (dvorište) i parking. Greje se kombinacijom moderne TA peći (koja se kontroliše mobilnim telefonom ili automatski) i norveških radijatora. Stan ima alu-roletne sa komarnicima i zavese, i izuzetno je energetski efikasan, obzirom na dobru izolaciju.

 

Pogledajte video klip:
www. youtube. com/ watch? v=uNZf7poTI08

 

Ig: zlatiborwhite

 

Da bih vam poštedeo vreme, potrudio sam se da vam što približnije opišem stan slikama i video klip-om - ali je svakako bolje da bacite pogled na nekretninu uživo, zbog čega sam vam ostavio i mapu sa lokacijom.

 

Zamena je moguća za stan u Beogradu.

 

Za sva dodatna pitanja stojim vam na raspolaganju.

Hvala vam na interesovanju!


***

 

I am selling an apartment with a yard and parking space.

I am selling a beautiful furnished apartment in Zlatibor. The apartment is located in Čolovića Brdo, a peaceful location close to the center. It measures 40 square meters. It is situated in a lovely building surrounded by similar properties and green areas. The apartment has its own small meadow (yard) and parking space. It is heated by a combination of a modern electric heating unit (which can be controlled via mobile phone or automatically) and Norwegian radiators. The apartment features aluminum blinds with mosquito nets and curtains, and it is exceptionally energy-efficient due to good insulation.

 

Watch the video clip:
www. youtube. com/watch? v=uNZf7poTI08

 

Ig: zlatiborwhite

 

To save you time, I have made an effort to describe the apartment as closely as possible with pictures and a video clip, but it is certainly better to take a look at the property in person, which is why I have provided a map with the location.

 

The exchange is possible for an apartment in Belgrade.

 

I am available for any additional questions.

Thank you for your interest!

ID Oglasa: #166230167
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.