slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Jednosoban - 25m2 - Salajka

53.000 €

Novi Sad
21
0
pre 11 dana
Odgovara na 72% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Spens N.
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Predstavljamo vam fantastičnu ponudu jednosobnog stana na Salajci, u definitivno najlepšoj ulici u tom potezu. Ulica je Petra Drezgića, okolo su igrališta, livade, ostavlja prelep utisak okruženja. Uvek ima parking mesta ispred zgrade i to je jedna od prednosti ove lokacije. Mir i tišina okolo a opet ste na svega par minuta od Železničke stanice, supermarketa, apoteka, škola, vrtića i svemu neophodno za život. Stan se nalazi na prizemlju i dvorišno je orijentisan. Stan kao stan je fantastičan, ima fizički odvojenu kuhinju i što je najbitnije ima prirodnu ventilaciju tj. prozor. Stan je bez ulaganja, sve je tek renovirano i stvari stare svega par meseci i nikad se nije živelo u stanu. Prodaje se komplet namešten stoga nemate dodatnih troškova već da uzmete ključ i da se uselite. Odličan za život kao i za izdavanje. Ne propustite priliku i pozovite da se uverite svim prednostima ovog stana i lokacije! Naša topla preporuka.

  Представляем вам однокомнатную квартиру на самой красивой улице в районе Салайка. Вокруг дома много зелени, есть игровые площадки. Всегда есть места для парковки перед зданием, и это одно из преимуществ этой локации. Вокруг - тишина и покой, но вы всего в нескольких минутах от железнодорожного вокзала, супермаркетов, аптек, школ, детских садов и всего, что необходимо для жизни. Квартира находится на первом этаже и ориентирована на двор. Квартира не требует дополнительных вложений, все было недавно отремонтировано, мебель в квартире всего несколько месяцев. Продается полностью меблированной, поэтому у вас нет дополнительных расходов, можно заселяться сразу после покупки. Если хотите посмотреть квартиру, и для получения дополнительной информации, пожалуйста, свяжитесь с нашим агентством.
Broj u Registru posrednika: 711
ID Oglasa: #157363103
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.