slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

78m2 Nova Detelianra!

139.050 €

Novi Sad
6
0
juče
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
King
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Predstavljamo Vam fenomenalnu nekretninu na odličnoj lokaciji. U pitanju je trosoban stan od 78m2 na Novoj Detelinari po ceni od svega 133.900e sa agencijskom provizijom, što dođe cca 1850e/m2. Stan ima dve etaže. Na donjoj etaži se nalazi predosblje koje možete iskoristiti tako što postavite plakar. Iz tog predsoblja se ulazi u sve ostale prostorije na toj etaži, a to su kupatilo sa tuš kabinom i bideom, zatim kuhinja koja je fizički odvojena, kvadratnog oblika, i na kraju u dnevnu sobu sa trpezarijom koja je prelepa i komforna. Izlaz na fenomenalnu terasu od cca 15m2 je iz dnevne sobe. Stepenište je rađeno od punog drveta. Gornja etaža ima kupatilo sa prirodnom ventilacijom i ležećom kadom, kao i dve spavaće sobe kvadratnog oblika u koje staju francuski ležaj i plakar. Obe sobe su preko 10m2. Kosine uopšte ne remete funkcionalnost tako da možete odlično da iskorostite prostor. Kvadrati u ovom stanu su fenomenalno raspoređeni. Stan je dvorišno orijentisan. U dvorištu ima prostora za parking. Lokacija je odlična. U okolini imate sve što treba od manjih marketa, tako i većih uslužnih delatnosti. U blizini se nalaze autobuske stanice tako da ste odlično povezani sa svim delovima grada, a isto tako u blizini je i Sajam što možete iskoristiti kao dobru poslovnu priliku tako što ćete iznajmiti stan. U svakom slučaju, stan je bez greške, bez ulaganja. Prodaje se isključivo namešten, a nameštaj je rađen ručno, po meri. Za više informacija, pozovite nas.

Agencijska sifra 492862  
ID Oglasa: #155133495
Informacije

''King Nekretnine''

Višegodišnje iskustvo u prodaji stanova, kuća, placeva i lokala nam je glavni adut i ključ sigurnosti koji dajemo našim klijentima kada dođe do ovog velikog koraka. Da bi se osećali sigurno da ste našli pravu agenciju i agenta, pristup mora biti profesionalan, ali i efikasan, a naša agencija i agenti za nekretnine su upravo to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.