slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 17

Epicentar - kej

135.000 €

Niš
20
1
pre 13 dana
Dušan Kitić
Član od 15.04.2015.
Svi oglasi

U ponudi je komforan trosoban salonac, u početnoj fazi kompletnog renoviranja, u samom epicntru grada, sa direktnim pogledom na Tvrđavu, u jednoj od stambenih zgrada koje se smatraju kulturnim dobrom našeg grada.

Ova nekretnina nalazi se na I spratu u zgradi bez lifta, površine 84m2 (76+8) i po strukturi je trosoban. Po novom planu i projektu renoviranja: Sastoji se od dnevnog boravka, koji je povezan sa kuhinjskim delom, dve komforne velike sobe, velikog kupatila i terase. Klasična funkcionalnost koja je karakteristična za stariju salonsku gradnju i visokim plafonima preko 3m, kvalitetnu gradnju sa spoljnim zidovima od 55cm, unutrašnjim-pregradnim 20&25cm, uz zamenjenu moderniju PVC stolariju sa 3 slojnim staklima za maksimalnu klimatizacionu i audio izolaciju i blokadu. Klimatizacija i grejanje u u stanu je po projektu na struju pomoću novih inverter klima koje idu uz ovu nekretninu (1xBosch Climate 8500 24000BTU – za dnevni boravak i kuhinju i 1xBosch Climate 2000 set35-we12 12000BTU za spavaću sobu). Budućem vlasniku će biti na raspolaganju i podrumska prostorija od 12m2 sa metalnim vratima i pregradnim zidovima, integrisanim policama. Takođe uz ovu nekretninu dobijate i nov električni protočni bojler sa priključkom/opcijom za solarni panel.

Ono što izdvaja ovu nekretninu je lokacija koja je jedna od najtraženijih, ujedno i veoma lepih za porodično stanovanje.
Prednost lokaciji daje blizina svih neophodnih sadržaja za jedan neometan i kvalitetan način života : u okruženju se nalaze maloprodajni objekti, supermarket, osnovna škola, obdanište, Pošta, filijale banaka, i brojni drugi lokaliteti od značaja za stanovanje. Na minut udaljenosti se nalaze svi centralni lokaliteti, poput pešačke zone – Obrenovićeve ulice, tržnih centara, glavnih gradskih ustanova i institucija, Tvrđave, i drugih. Sve navedene pogodnosti čine da ovaj stan, budućim stanarima može da ponudi visok kvalitet života, kako porodicama sa decom tako i mladim parovima. Idealan kao poslovni prostor(kancelarije, ordinacije) ili za dalje izdavanje (Stan na dan i sl. ). Lokacija se izdvaja po tome što je na samom početku pešačke zone koja se razvija od strane grada kao centralno Turističko šetalište sa raznovrsnim sadržajem.

Stan je uknjižen u katastru nepokretnosti, svojina privatna 1/1, tako da garantujemo brzu i nesmetanu kupovinu.

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi ove nekretnine, ili želite da zakažete termin razgledanja, slobodno nas kontaktirajte:  060/468 7555, 060/ 468 7556, 063/468 755, 018/523 640, ili nas posetite na adresi Nikole Pašića br.30/2,  gde možete pogledati više fotografija, i dobiti više informacija o ovoj nekretnini.

Broj u Registru posrednika: 118
ID Oglasa: #165965148
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.